2024. július 23. kedd
Lenke, Borisz
Holnap Kinga, Kincső, Kerkanapja lesz.

Karate Diákolimpia: 9 versenyző 7 érem - Remekelt a Castrum

Castrumos fiatalok Castrumos fiatalok

Szigetszentmiklóson rendezték a 2023/24-es Tanév Kyokushin Karate Diákolimpia döntőjét a hétvégén. A Castrum SC Kapuvár fiataljai 1 arany-, 3 ezüst- és 3 bronzérmet harcoltak ki a szombati nap folyamán.

Az idei esztendő egyik legrangosabb utánpótlás karate versenyére 612 fős nevezés érkezett, 7 stílusszervezet 56 klubjából. A kapuvári Castrum SC fiataljai a várpalotai elődöntőt követően készültek a Diákolimpia döntőjére. 9 versenyzővel vágtak neki a szombati napnak, és ebből 7 fiatalnak sikerült a dobogóra jutni a népes mezőnyben.

Nemeth ViragNémeth Virág pontot szerez

Aranyérmes: Horváth Réka (U12)

Ezüstérmesek: Horváth Nándor (U14), Németh Virág és Szücs Hanna (U16)

Bronzérmesek: Görgics Jázmin (U10), Görgics Máté és Serfőző Lia (U14)

"- Szó se róla, szép eredmények születtek a versenyen, a teljesítményen viszont van még mit javítanunk. Nem ücsöröghet senki sem a babérjain, mert ekkora mezőnyben, mindenki a dobogó legfelső fokára törekszik, és bizony elég a pillanatnyi koncentráció elvesztése, és már el is szállhat az álom. - kommentálta Sensei Pantelics Péter a szombati eseményeket.

Kapcsolódó elemek

 • Óvodások, és kisiskolások harcoltak a Sportcsartnokban Óvodások, és kisiskolások harcoltak a Sportcsartnokban

  Szombaton délelőtt megtelt a Kapuvári Városi Sportcsarnok fehér ruhás sportolókkal, és szüleikkel. A 2024-es Castrum Kupa Csipeszharc és Utánpótlás Karate bajnokságra még Paksról is érkeztek versenyzők.

 • Castrum Kupa 2024 Castrum Kupa 2024

  Utánpótlás Kyokushin Karate verseny Kapuváron, a Városi Sportcsarnokban. 2024.06.01 szombaton. A belépés Ingyenes.

 • Castrumos Ovikaratésok sikernapja Répcelakon Castrumos Ovikaratésok sikernapja Répcelakon

  Nyolc Castrumos Ovikaratés nevezett a 2024-es Rakurai Gumikirály Nemzetközi Karate Verseny Csipeszharc bajnokságára, szombat délelőtt.

 • Világbajnoki érem az 50. a Castrumban - Szalay Berta brutálisan menetelt Világbajnoki érem az 50. a Castrumban - Szalay Berta brutálisan menetelt

  Ami a csövön kifért. A 24 éves Szalay Berta Spanyolországban állhatott a WKB 1. Open Kyokushin Karate World Championship dobogójának a tetejére a hétvégén. Ezzel a sikerrel, megszerezte a Castrum SC Kapuvár 50. Európa- és Világbajnoki érmét. Szép teljesítmény egy 10.000-es kisváros egyesületétől.

 • 9 érmet hozott a Castrum Siklósról a hétvégén 9 érmet hozott a Castrum Siklósról a hétvégén

  Siklósra utazott szombaton a Castrum egy kisebb utánpótlás csapattal a Kyokushin Karate Utánpótlás Magyar Bajnokságra, ahol a kapuvári karatésok 5 arany-, 3 ezüst - és 1 bronzérmet harcoltak ki

Facebook - Kövess minket