2024. október 18. péntek
Lukács
Holnap Nándornapja lesz.

Európa bajnoki indulási kvótákért zajlott a harc

A 2024-es Damashi kupát Siklóson, az U16 -U18-as Kyokushin Karate Európa Bajnokság kvalifikációs versenyeként rendezték a hétvégén, ahol a Castrum SC Kapuvár sportolói 3 kvótát harcoltak ki.

 

castrum siklos

A szeptember 21-i országos Kyokushin Bajnokságra a kapuvári Castrum 5 versenyzővel nevezett. Céljuk hasonló volt, mint a több, mint 100 fiatalnak, hogy megszerezhessék az októberi U16-U20 Shinkyokushin Európa Bajnokságon való indulás jogát.

Az U16-os korcsoportban, Németh Virág aranyérmet, Szücs Hanna és Serfőző Zalán pedig bronzérmet harcoltak ki.

Az U20-as kategóriában Hoffer András ezüstérmes, míg Gere Boglárka bronzérmet szerzett.

A fiatalok keményen megküzdöttek eredményeikért, és Szalay Berta (aki felnőtt Openben - "súlycsoport nélküli"- indul) mellett Németh Virág, Gere Boglárka, és Hoffer András is képviselhetik majd hazánkat Wroclaw-ban, 2024. októberében.

Nagyon éles, és szoros küzdelmeket vívtak sportolóink. Bár nem sikerült mindegyiküknek a kvóta szerzés, elégedett vagyok a mutatott teljesítménnyel -

jegyezte meg Sensei Pantelics Péter a Castrum edzője.

nemeth viragNémeth Virág akcióban

A Castrum SC Kapuvár vezetése ezúton is köszöni, a FullEnergy, a Kapu-Lan Kft, a Kapu-MH Kft, a Cserpes Sajtműhely, a Suzuki Licskai Autóház, az EHRLE Autómosó, a NOVOMATIC KFT. a Provertha Zrt és a szülők támogatását.

Kapcsolódó elemek

  • Két új fekete öves mester a Castrumban Két új fekete öves mester a Castrumban

    Augusztus végén zajlott a Shinkyokushin Harcművész Szövetség nyári edzőtábora, és szakmai továbbképzése Mátraházán, ahol Csonka Lili, és Szalay Berta a Castrum SC Kapuvár harcosai sikeres fekete öves vizsgát tettek.

  • Óvodások, és kisiskolások harcoltak a Sportcsartnokban Óvodások, és kisiskolások harcoltak a Sportcsartnokban

    Szombaton délelőtt megtelt a Kapuvári Városi Sportcsarnok fehér ruhás sportolókkal, és szüleikkel. A 2024-es Castrum Kupa Csipeszharc és Utánpótlás Karate bajnokságra még Paksról is érkeztek versenyzők.

  • Castrum Kupa 2024 Castrum Kupa 2024

    Utánpótlás Kyokushin Karate verseny Kapuváron, a Városi Sportcsarnokban. 2024.06.01 szombaton. A belépés Ingyenes.

  • Castrumos Ovikaratésok sikernapja Répcelakon Castrumos Ovikaratésok sikernapja Répcelakon

    Nyolc Castrumos Ovikaratés nevezett a 2024-es Rakurai Gumikirály Nemzetközi Karate Verseny Csipeszharc bajnokságára, szombat délelőtt.

  • Karate Diákolimpia: 9 versenyző 7 érem - Remekelt a Castrum Karate Diákolimpia: 9 versenyző 7 érem - Remekelt a Castrum

    Szigetszentmiklóson rendezték a 2023/24-es Tanév Kyokushin Karate Diákolimpia döntőjét a hétvégén. A Castrum SC Kapuvár fiataljai 1 arany-, 3 ezüst- és 3 bronzérmet harcoltak ki a szombati nap folyamán.

Facebook - Kövess minket