2023. június 5. hétfő
Fatime, Ferdinánd
Holnap Norbert, Cintia, Normannapja lesz.
Infókapuvár

Infókapuvár

Selfies labore, leggings cupidatat sunt taxidermy umami fanny pack typewriter hoodie art party voluptate. Listicle meditation paleo, drinking vinegar sint direct trade.

A Kapuvári Tanuszodában hétfőtől (05.15.) megszűnnek a kedvezményes jegyárak. Az aktuális ár- és díjszabás a létesítményben kerül kihelyezésre.

Az MDS táncosai szombaton Soroksáron a Sportcsarnokban képviselték városunkat a Ritmuscsapatok Országos Táncversenyén. Cél a jó szereplés, és a Prágai Nemzetközi Versenyhez szükséges indulói kártyák megszerzése volt. Sikerült.

Vasárnap rendezték Sopronban a Szántó Sándor Emlékversenyt, ahol Szabó M. Károly, a Bázis Lövészegyesület versenyzője két arany-, egy ezüst- és bronzérmet szerzett. Ezen felül, még a verseny vándorserlegét is haza hozhatta Kapuvárra.

Véradás 2023.04.24 16:00-19:00 Kapuvár Művelődési központban

Kedden Sopronban jártak a kapuvári néptáncosok, a regionális szólótánc vetélkedőn. Fantasztikus eredmények születtek.

A Rábaközi Művelődési Központban várják a néptánc kedvelőket, 2023. április 22-én

GYSEV utasok Figyelem!

2023 április 19,

Tájékoztatjuk a GYSEV utasait, hogy 2023. május 1-től a GYSEV Zrt. hálózatán feltételes megállási rendet vezetnek be.

Az egykori Nebulós labdarugó, Csala Márkó - aki jelenleg a MOL Fehérvár FC játékosa - meghívót kapott az U17-es válogatott keretbe.

Mai napon (április 15-én) rendezte meg Zalaegerszegen a Göcsej Lövészegyesület a Húsvét Kupát, ahol Szabó M. Károly ismét remekelt.

Majális Kapuváron 2023.

2023 április 14,

Figyelem idén is lesz Majális! - A program itt olvasható

1. oldal / 211

Facebook - Kövess minket