2023. december 7. csütörtök
Ambrus
Holnap Mária, Marionnapja lesz.
Infókapuvár

Infókapuvár

Selfies labore, leggings cupidatat sunt taxidermy umami fanny pack typewriter hoodie art party voluptate. Listicle meditation paleo, drinking vinegar sint direct trade.

Kedden éjjel, és a szerdai nap folyamán, a meterológiai szakszolgálat komoly havazást jelzett elő városunkban. A közterületek tisztaságának, és hómentesítésével megbízott Kapulan Kft, a lakosság együttműködését kéri a közösségi hálón.

Gartai Adventi programok

2023 november 30,

Adventi programokkal várják Gartán is a látogatókat.

Karácsonyi Movement Dance Gála december 17-én.

2023. december 3-n, vasárnap a Házhelyben is felgyúlnak az Adventi fények.

2023. december 2-án, szombaton! Gyere el a Kapuvár Fő terére (Szent Anna Templom mellett), és csatlakozz az Adventi gyertyagyújtáshoz.

Adventi vásár

2023 november 26,

December 2-án szombaton lesz az adventi gyertyagyújtás Kapuváron

A dr. Barsi Ernő Művészeti Iskola felnőtt és ifjúsági együttese (közel 70 fős létszámmal) képviselte a XXV. Lajtha László Koreográfiai Versenyen, Körmenden Kapuvárt.

Hatalmas örömhír a METRUM Zeneiskolában. A Metrum Zenei Alapfokú Művészeti Intézet növendékei, Varga Veronika (fuvola) és Mészáros Abigél (hegedű) részt vettek a Budapesten megrendezésre került VIII. Danubia Talents Nemzetközi Zenei Versenyen, ahol mindketten 3. helyezést értek el!

Játszóházzal, és Adventi vásárral várja a látogatókat 2023. december 9-én a Barsi Ernő Művészeti Iskola.

Név emlékművet avattak szombaton Gartán. Kapuvár Város Önkormányzata, és a Gartáért Alapítvány, Kapuvár és Garta egyesítésének 100. évfordulója alkalmából avatták fel az emlékművet, a Gartai városrészen.

1. oldal / 216

Facebook - Kövess minket