2024. június 19. szerda
Gyárfás
Holnap Rafael, Dina, Polettnapja lesz.
Infókapuvár

Infókapuvár

Selfies labore, leggings cupidatat sunt taxidermy umami fanny pack typewriter hoodie art party voluptate. Listicle meditation paleo, drinking vinegar sint direct trade.

Várják a szurkolókat a Várárokban. Óriási ledfal és a Partysátor fogadja a szurkolókat Kapuváron, a Várárokban.

Nebuló Családi Nap – 2024. június 15. (szombat)
A magyar labdarúgó-válogatott EB mérkőzése miatt a Nebuló Családi Nap ezúttal 17.00 órától kezdődik a KSE-n.

A GYSEV Tájékoztatása szerint a Széchenyi utca végi vasúti átjárót június 15-én szombaton 23:00 órától június 16-án 4:00 óráig - karbantartási munkák miatt lezárják!

Az éjszakai viharos esőnek "köszönhetően" az új városvezetés már törheti is a fejét, miként kívánják megoldani azt az éldatlan állapotot, mely már évek óta fennáll a Katolikus iskola mögött.

Vasárnap este 22 óra tájban részegen vezette autóját az a miskolci sofőr, aki leamortizálta a Cseresznyesori ház kerítését.

Június 9-én lezajlott 2024-es Önkormányzati választások ma reggelre már teljes képet nyújtanak a lakosságnak. Íme a 8 képviselő...

Kapuvár új polgármestere: Horváth László, a FIDESZ - KDNP jelöltje. Szoros "küzdelemben" 282 szavazattal szerzett többet, mint vetélytársa, Remete László Független jelölt.

A Nemzeti Választási Iroda adatai szerint Kapuváron 2019-ben még vegyes választási rendszerben választották a képviselőket, idén júniusban azonban már úgynevezett egyéni listán választják meg őket, mert a település lakosainak száma tízezer alá csökkent. 

Pénteken, ünnepélyes keretek közt vehette át "Magyarország Tehetsége 2023" kitüntetést a Duna Arénában Budapesten, Serfőző Hanga Niobé Dr. Schmidt Ádám, sportért felelős államtitkártól.

Szombaton délelőtt megtelt a Kapuvári Városi Sportcsarnok fehér ruhás sportolókkal, és szüleikkel. A 2024-es Castrum Kupa Csipeszharc és Utánpótlás Karate bajnokságra még Paksról is érkeztek versenyzők.

1. oldal / 220

Facebook - Kövess minket