2024. július 22. hétfő
Magdolna, Magda
Holnap Lenke, Borisznapja lesz.

Castrumos Ovikaratésok sikernapja Répcelakon

Nyolc Castrumos Ovikaratés nevezett a 2024-es Rakurai Gumikirály Nemzetközi Karate Verseny Csipeszharc bajnokságára, szombat délelőtt.

 

Felrobbant a Cukiság Mérő

Peti Sensei aprótalpú Ninja Palántái igencsak megvoltak szeppenve a szombati napon. Amúgy az ovikaratés különítményre nem ez a jellemző, de ezúttal a Répcelaki Sportcsarnokban, több száz néző és karatés társaságában léptek tatamira, hogy minél több csipeszt gyűtsenek a verseny során.

A játékos karate verseny komoly gyorsaságot, és mozgáskoordinációt kíván, amit már 4-5 éves kortól fejlesztenek is a Castrumos berkekben. Bizony nem egyszerű feladat begyűjteni az ellenfél karate ruhájára felcsíptetett ruhacsipeszeket főleg úgy, hogy csak 1 percnyi idő áll a kis harcosok rendelkezésére.

A játékos verseny végére azonban szépen beindult a Castrumos kis sereg, és a megvolt a mosoly a dobogón.

 • Aranyérmes: Garab Mátyás
 • Ezüstérmesek: Steiger Milán, Steiger Máté, Papp Bence
 • Bronzérmesek: Orbán Noel, Tamási Péter, Horváth Maja és Németh Bence

csipesz 001

Csonka Lili a Castrum Európa Bajnok bronzérmese, most bíróként koordinálja a legfiatalabbak versenyét

Castrumos Csipeszharcosok

csipeszharcos Ovikaratésok

 

Kapcsolódó elemek

 • Óvodások, és kisiskolások harcoltak a Sportcsartnokban Óvodások, és kisiskolások harcoltak a Sportcsartnokban

  Szombaton délelőtt megtelt a Kapuvári Városi Sportcsarnok fehér ruhás sportolókkal, és szüleikkel. A 2024-es Castrum Kupa Csipeszharc és Utánpótlás Karate bajnokságra még Paksról is érkeztek versenyzők.

 • Castrum Kupa 2024 Castrum Kupa 2024

  Utánpótlás Kyokushin Karate verseny Kapuváron, a Városi Sportcsarnokban. 2024.06.01 szombaton. A belépés Ingyenes.

 • Karate Diákolimpia: 9 versenyző 7 érem - Remekelt a Castrum Karate Diákolimpia: 9 versenyző 7 érem - Remekelt a Castrum

  Szigetszentmiklóson rendezték a 2023/24-es Tanév Kyokushin Karate Diákolimpia döntőjét a hétvégén. A Castrum SC Kapuvár fiataljai 1 arany-, 3 ezüst- és 3 bronzérmet harcoltak ki a szombati nap folyamán.

 • Világbajnoki érem az 50. a Castrumban - Szalay Berta brutálisan menetelt Világbajnoki érem az 50. a Castrumban - Szalay Berta brutálisan menetelt

  Ami a csövön kifért. A 24 éves Szalay Berta Spanyolországban állhatott a WKB 1. Open Kyokushin Karate World Championship dobogójának a tetejére a hétvégén. Ezzel a sikerrel, megszerezte a Castrum SC Kapuvár 50. Európa- és Világbajnoki érmét. Szép teljesítmény egy 10.000-es kisváros egyesületétől.

 • 9 érmet hozott a Castrum Siklósról a hétvégén 9 érmet hozott a Castrum Siklósról a hétvégén

  Siklósra utazott szombaton a Castrum egy kisebb utánpótlás csapattal a Kyokushin Karate Utánpótlás Magyar Bajnokságra, ahol a kapuvári karatésok 5 arany-, 3 ezüst - és 1 bronzérmet harcoltak ki

Facebook - Kövess minket