2024. június 19. szerda
Gyárfás
Holnap Rafael, Dina, Polettnapja lesz.

Csapat sport

A Páli Szent Vince Katlikus iskola rendezte meg idén is a Hanság Kupa lány kézilabda tornát, amelyen idén is három csapat vett részt.
Vármegyei I. osztály 11. forduló. A kapuvári csapat magabiztos, jó játékkal győzte le a tabella elején álló, ellenfelét.
Az egykori Nebulós labdarugó, Csala Márkó - aki jelenleg a MOL Fehérvár FC játékosa - meghívót kapott az U17-es válogatott keretbe.
2021/2022 Duna Takarék Megyei I. 14. forduló 2021.11.13 - n idegenben szereztük a három pontot. Ráadásul Csorna csapata ellen. - videó összefoglaló
 Nagyon jó hangulatban, sok néző előtt játszott második csapatunk a mai napon! Ezt jó játékkal,magabiztos GYŐZELEMMEL hálálták meg a fiúk, melyben fontos szerepet játszott a közönség biztató szurkolása.
Felnőtt labdarúgó csapatunk nagyarányú győzelmet aratott az elmúlt hétvégén. Kapuvár - Pannonhalma 6 - 1 (1-1)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) fegyelmi bizottsága egy idegenbeli mérkőzéstől eltiltotta a magyar szurkolókat az októberi angliai mérkőzésen történt rendzavarások miatt.
2020-ban is Oviolimpia. Idén 7 óvoda részvételével zajlik a sportnap a Széchenyi Iskola tornatermében. Babótról és Veszkényből is érkeztek csapatok, hogy együtt sportoljanak, versenyezzenek a kapuvári gyerekekkel. 2020-ban 15. alkalommal…

Korona Vírus hírek

Facebook - Kövess minket

Hír galéria

Szurkolói sátor és LED fal a Várárokban

Nebuló Családi nap a Várárokban és a KSE-n

Lezárják a vasúti átjárót

Adott az első megoldandó feladat

Részegen vezetett, és kiktatott egy kerítést a Cseresznyesoron

Döntött a város - Ők nyolcan segítik majd az új polgármestert 5 évig

Új polgármestere van Kapuvárnak

Így választ Kapuvár 2024-ben

Serfőző Hanga Niobé - Magyarország Tehetsége 2023