2024. április 16. kedd
Csongor, Joakim
Holnap Rudolf, Kiaranapja lesz.

15 Castrumos jutott tovább a Karate Diákolimpia döntőbe

Castrumosok a megnyitón Castrumosok a megnyitón

Várpalotán rendezték a Kyokushin Karate Diákolimpia Nyugat-Magyarországi elődöntőjét, ahol 16-ból 15 Castrumos harcos sikeresen kvalifikálta magát a májusi döntőbe. A Castrumosok 4 arany-, 3 ezüst- és 1 bronzérmet harcoltak ki a szombati nap folyamán Várpalotán.

Szücs Hanna akcióbanSzücs Hanna akcióban

Március 18-án szombaton rendezték Várpalotán a 2023-as esztendő Diákolimpiai selejtezőjét, a Nyugat - Magyarországi csoportban. A rangos eseményre összesen 281 fő nevezett, és igyekezett megszerezni az országos döntőbe való jutáshoz szükséges eredményeket.

A Castrum SC Kapuvár utánpótlás versenyzői 16 fővel érkeztek a Veszprém megyei városba, hogy bizonyíthassák felkészültségüket.

A nap végére, 4 arany-, 3 ezüst- és 1 bronzéremmel gazdagodtak, valamint a 16-ból 15 főnek sikerült is kivívnia a továbbjutáshoz szükséges eredményeket.

 

Aranyérmesek:

Serfőző Zalán, Serfőző Lia Zoé, Görgics Máté és Horváth Réka

Ezüstérmesek:

Varga Csanád, Szücs Hanna és Horváth Léna

Bronzérmes:

Horváth Nándor.

A versenyen Pantelics Bence a bírói gárdát erősítette, míg Németh Veronika és Serfőző Hanga Niobé (Európa Bajnokaink) az edzői munkában segítettek nekem. Ezúton is köszönöm részvételüket! Az országos döntőre 2023. május 13-án, Nyíradonyban kerül majd sor. Örülök, hogy 15 harcossal képviselhetjük városunkat, és keményen készülünk is rá. A Diákolimpia döntő újabb kvalifikációs lehetőség lesz U16 és U18-as versenyzőinknek a júniusi Európa Bajnokságra, amit ezúttal Debrecenben fognak megrendezni. Fiataljaink elszántak, és keményen dolgoznak céljaikért. A munknak pedig mindig meg van a gyümölcse a sportban. - közölte Sensei Pantelics Péter az idén 40 esztendős egyesület vezetője.

 

 castrum varpalota2023

Németh Virág látványos wazarit szerezNémeth Virág látványos wazarit szerez

Kapcsolódó elemek

Facebook - Kövess minket