2023. március 23. csütörtök
Emőke
Holnap Gábor, Karina, Milénanapja lesz.

Kapuvári fiatalok a válogatottban

Hanna - Virág és Berta Hanna - Virág és Berta

Keményen zajlik a felkészülés a 2023-as esztendő Európa Bajnokságaira. A Castrum SC Kapuvár fiataljai Cegléden készültek a Magyar Kyokushin Karate Szervezet Nemzeti Válogatottjával szombaton.

Szalay Berta, Szücs Hanna és Németh Virág a ceglédi Ungvári Miklós Judó Centrumban készültek az ország többi válogatott versenyzőjével az idei esztendő kontinens viadaljaira.

Szalay Berta április 1-n Göteborgban, a -65 kg-os felnőtt női kategóriában igyekszik majd megvédeni 2022-es Európa Bajnoki címét, és elszántan készül a megmérettetésre. Az U16-os Castrumos harcosok, pedig a júniusban, Debrecenben megrendezésre kerülő Shinkyokushin Európa Bajnokságra készülnek. Hanna és Virág, első alkalommal vettek részt a Magyar Válogatottal közös edzésen, és remek élményekkel gazdagodtak a nap folyamán.

marcius4 0013

 

Castrumos Válogatottak

 

Kapcsolódó elemek

 • Harcolnak az óvodások Harcolnak az óvodások

  A Cserpes Sajtműhely támogatásával küzdőtérre léphetnek a helyi óvodások. A Castrum SC Kapuvár szervezésében Csipeszharc és Utánpótlás karate verseny kerül megszervezésre, a Cserpes teremben március 26-n vasárnap délelőtt.

 • Kemény felkészülést követően EB aranyat harcolt ki Serfőző Hanga Niobé Kemény felkészülést követően EB aranyat harcolt ki Serfőző Hanga Niobé

  Szófiában rendezték a 2022-es Shinkyokushin Karate Európa Bajnokságot, ahol két kapuvári Castrumos fiatal is tatamira lépett a Nemzeti Válogatottat erősítve. Serfőző Hanga Niobé aranyéremmel térhetett haza.

 • EB kvótákért zajlott a harc - Svédországba készül a Castrum EB kvótákért zajlott a harc - Svédországba készül a Castrum
  Szalay Berta Magyar Bajnoki címével váltotta meg repülőjegyét Göteborgba. Február közepén rendezték Répcelakon az MKSZ Felnőtt Kyokushin Karate Magyar Bajnokságot, és országos kvalifikációs bajnokságot, az U16 - U18 korosztály számára.
 • Mozgalmas hétvége a Castrumban - Pantelics bronzérmet szerzett a Nemzetközi kupán Mozgalmas hétvége a Castrumban - Pantelics bronzérmet szerzett a Nemzetközi kupán

  Mozgalmas hétvégén vannak túl a Castrumos harcosok. Október 22-én rendezték a 2. On-line Nemzetközi Kata Bajnokságot, ahol Pantelics Bence a felnőtt kategóriában bronzérmet szerzett. Eközben a két válogatott versenyző Cegléden készült az MKKSZ Nemzeti válogatottjával a novemberi Shinkyokushin Európa bajnokságra.

 • 11 éremmel érkezett haza a Castrum Debrecenből 11 éremmel érkezett haza a Castrum Debrecenből

  A hétvégén a Civis városból hozták a bajnoki címeket, és a novemberi Európa Bajnokságon való induláshoz szükséges kvótát a Castrum SC harcosai.

Facebook - Kövess minket