2024. április 19. péntek
Emma
Holnap Tivadar, Odettnapja lesz.

Amilyen a vezetés, olyan lesz a jövő nemzedéke

A Pátzays 6.A osztály A Pátzays 6.A osztály

Energia válság, és takarékosság miatt, a Pátzay iskola tanulói számára döcögősen zajlanak a testnevelés órák. Ám a leleményes tanárnők így is mozgásban tartják a gyerekeket, valami extra célért.

 

Óriási dícséret a Pátzay iskola 6.A osztályának!

Példamutató diákok , akik vidám hangulatban összeszedték, megtisztították a Kossuth utca és Széchenyi utca központi részeit. Borzalmas szemétvilág volt mindenhol!

Külön köszönet Kapui Piroska Tanárnőnek a szervezésért, és a gyermekek világnézetének helyes formálásáért!

Kapcsolódó elemek

  • Aktívak a 7. osztályosok Aktívak a 7. osztályosok

    Elkezdődött az iskola, és Kapui Piroska osztályfőnök, kihasználva még az Indián nyár kínálta lehetőségeket, hadba fogta a Kapuvári Térségi Iskola 7.a osztályos tanulóit.

  • Szemétben úszik Kapuvár - Szerencsére, aktívak a Zöldek Szemétben úszik Kapuvár - Szerencsére, aktívak a Zöldek

    2019-ben indult az a civil szerveződés, akik megunták, hogy a környezetüket ellepi a szemét. Ma a jó példa ragadós, és néhány osztályfőnök kihasználva a jó időt, a tanulókat a jó példával vezetve zsákszámra gyűjtik a szemetet. Sajnos még így is kevesen vannak, ahhoz képest ahányan elszórják a szemetet.

  • Öntési összefogás március 15-n Öntési összefogás március 15-n

    Aktívak a Zöldek! Március 15-n 10:00-kor egy kis közös település szépítésre invitálják a helyieket!

  • A jó példa ragadós - Aktívak a Zöldek A jó példa ragadós - Aktívak a Zöldek

    A Közösségi hálón szerveződött Zöld Aktív csoport egyre "fertőzőbb" méreteket ölt. Úgy látszik, már nem csak Lajtos Zoltán és barátai szemét bántja a rengeteg szemét, hanem egyre több fiatal is csatlakozik önszorgalomból a Zöld Aktív csoporthoz.

  • Aktívak a Zöldek Aktívak a Zöldek

    Bizonyára mindenki hallott már azon kis helyi csoportól, akik úgy döntöttek, hogy megtisztítják Kapuvár, és a környék környezetét. Lajtos Zoltán az, aki igyekszik összefogni a természetbarát, környezeti aktivistákat. Hétről - hétre a kis csapat egyre több illegális szemétlerakót, útmenti illegális hulladéklerakókat számolnak fel.

Facebook - Kövess minket