2024. április 23. kedd
Béla
Holnap György, Debóranapja lesz.
Infókapuvár

Infókapuvár

Selfies labore, leggings cupidatat sunt taxidermy umami fanny pack typewriter hoodie art party voluptate. Listicle meditation paleo, drinking vinegar sint direct trade.

2023. december 10-én életbe lépett a 2023/24. évi közforgalmú vasúti menetrend. Több fontos változás történt, a GYSEV Zrt. új vonatokkal bővíti a menetrendi kínálatot:

Utcai világítás Update

2023 december 10,

Várhatóan december 11. – 2023. december 22. időszakban, 8.00 – 16.00 óra között a lámpatesteket korszerűre cserélik az alábbi utcákban.

Kedden éjjel, és a szerdai nap folyamán, a meterológiai szakszolgálat komoly havazást jelzett elő városunkban. A közterületek tisztaságának, és hómentesítésével megbízott Kapulan Kft, a lakosság együttműködését kéri a közösségi hálón.

Gartai Adventi programok

2023 november 30,

Adventi programokkal várják Gartán is a látogatókat.

Karácsonyi Movement Dance Gála december 17-én.

2023. december 3-n, vasárnap a Házhelyben is felgyúlnak az Adventi fények.

2023. december 2-án, szombaton! Gyere el a Kapuvár Fő terére (Szent Anna Templom mellett), és csatlakozz az Adventi gyertyagyújtáshoz.

Adventi vásár

2023 november 26,

December 2-án szombaton lesz az adventi gyertyagyújtás Kapuváron

A dr. Barsi Ernő Művészeti Iskola felnőtt és ifjúsági együttese (közel 70 fős létszámmal) képviselte a XXV. Lajtha László Koreográfiai Versenyen, Körmenden Kapuvárt.

Hatalmas örömhír a METRUM Zeneiskolában. A Metrum Zenei Alapfokú Művészeti Intézet növendékei, Varga Veronika (fuvola) és Mészáros Abigél (hegedű) részt vettek a Budapesten megrendezésre került VIII. Danubia Talents Nemzetközi Zenei Versenyen, ahol mindketten 3. helyezést értek el!

1. oldal / 216

Facebook - Kövess minket