2023. szeptember 30. szombat
Jeromos, Médea
Holnap Malvinnapja lesz.
Infókapuvár

Infókapuvár

Selfies labore, leggings cupidatat sunt taxidermy umami fanny pack typewriter hoodie art party voluptate. Listicle meditation paleo, drinking vinegar sint direct trade.

Ismét őszi lomtalanítás lesz a hétvégén Kapuváron. A korábbi évekhez hasonlóan a KRESZ park területére kell kiszállítani a lomokat a helyi lakosoknak, ami bizony az idős egyedül élő kapuváriak számára szinte lehetetlen.

Végre egy kis Gasztro Kultúra elérte városunkat is. Szeptember 23-n a Várárokban kapuvári zenészek fogják szórakoztatni a lakosokat, miközben helyi finomságokat fogyaszthatnak a látogatók.

Szeptember 16-án ünnepelték a Castrumosok a kapuvári karate sport 40 éves fennállását. Szamuráj kardokat kaptak ajándékba az Európa Bajnok versenyzők.

Kertbezárt hang

2023 szeptember 15,

Dr. Némethné Takács Viktória - Festmény kiállítása

Szeretlek Kapuvár 2023

2023 szeptember 15,

2023. szeptember 23. Várárok - Programok

 

Az iKarate Global Magyar Bajnokságon Magyar Lóránt egy ezüst-, és egy bronzérmet harcolt ki a Castrumnak szombaton Soroksáron.

A WILK ( Wink – Intretech Maraton és Félmaraton, Laurastar Futónap, KapuvárRun ) Kapuváron megrendezett futóverseny 2023.09.24-én vasárnap. Még lehet nevezni.

A gépjárműadó második részlete és az esetlegesen korábban elmaradt összegek is befizethetők a NAV mobilappjában pár koppintással.

Egyre nagyobb, és színvonalasabb rendezvények sorát vonultatja fel a szomszédos Csorna város. Ezúttal a két napos Csornai Városnapok vonzottak rengeteg kapuvárit a szomszédos kisvárosba.

Szeptember 10-én vasárnap rendezték meg Sopronban a Kucsara György Emlékversenyt, ahol Szabó M. Károly 60+ kategóriában sportpisztoly, nagy kaliberű pisztoly és légpisztoly versenyszámban is első helyezést ért el.

1. oldal / 214

Facebook - Kövess minket