2024. április 26. péntek
Ervin
Holnap Zita, Mariannnapja lesz.

Segítségek Ukrajnának a Nyitott Kapu-Váron keresztül Kiemelt

Kapuvár Város Önkormányzata az ukrán-orosz háború menekültjeinek, valamint a kárpátaljai rászorulók számára felajánlott adományok gyűjtését a Nyitott KAPU-VÁR koordinálásával végzi.

Felhívjuk a lakosság figyelmét, és egyben kérem, hogy az egyéni adománygyűjtő akciók szervezése előtt vegyék fel a kapcsolatot a Nyitott KAPU-VÁR munkatársaival, hiszen ők kapcsolatban vannak az érintett segítő szervezetekkel, így pontosan tudják mire van szükség.

Ezek jelen állás szerint:

❎ Azonnal fogyasztható tartós élelmiszerek

❎ Vény nélkül kapható gyógyszerek

❎ Tisztálkodási szerek

❎ Bébiétel, pelenka

❎ Hálózsákok

❎ Palackozott víz

Kérjük, aki az esetlegesen érkező menekültek számára szálláshelyet tud felajánlani, az ingatlan férőhelyeinek megjelölésével jelentkezzen a Nyitott KAPU-VÁR elérhetőségein, a 0696 595-088, 06304283175-os telefonszámokon!

Az adományok átadási helyszíne:

Nyitott Kapu-vár 9330 Kapuvár Dr. Lumniczer S.u.12.

❗️Ruhaneműt egyelőre nem fogadnak❗️

Kapuvár Város Önkormányzata a „Híd Kárpátaljáért” segélyszámlára 500.000.-Ft támogatást utalt

Kapcsolódó elemek

  • Tavaszi zsongás - Rendezvény a Nyitott Kapu-Vár szervezésében Tavaszi zsongás - Rendezvény a Nyitott Kapu-Vár szervezésében

    Az Olimpia volt a fő programja a 2024-es Zsongás rendezvénynek, melyet a Nyitott Kapu-Vár Térségi Szociális Központ szervezett április 19-én a Városi Sportcsarnokban.

  • Ruha börze Kapuváron Ruha börze Kapuváron

    A Nyitott Kapu-Vár szervezésében 2023. március 17-én 9.00- 11. 00 óra között ruha börze kerül megszervezésre.

  • Putyin tényleg hülye lenne? Putyin tényleg hülye lenne?

    Javában zajlik az Ukrán - Orosz háború. A közösségi média, és a sajtó mindenhol ezzel foglalkozik. Hogy-hogy nem, a COVID pillanatok alatt eltűnt, és elfoglalta helyét a háború. Putyin pár nap alatt eltörölte a COVID-ot? Vajon tényleg olyan hülyék az oroszok, mint ahogy a média igyekszik beállítani?

Facebook - Kövess minket