2024. május 18. szombat
Erik, Alexandra, Szandra
Holnap Ivó, Milánnapja lesz.

Mozgalmas hétvége a Castrumnál

Németh Veronika funkcionális edzés közben Németh Veronika funkcionális edzés közben

Eseményben gazdag hétvégén vannak túl a Castrum SC karatésai. KATA válogatott tábor, küzdő edzés a Yakuzákkal és a Waido-val, valamint 3 aranyérem, a III. Polgármester Kupáról, Szlovákiából.

 

Pantelics Bence gyakorolPénteken már megkezdődött a Shinkyokushin Harcművész Szövetség KATA válogatottjának tábora, a szomszédos Répcelakon. Pantelics Bencét - az utánpótlás válogatott tagját -, kísérték el társai egy közös edzésre. A pénteki kezdő edzést jólsikerült Teke viadal követte, majd a kapuváriak Bencét a válogatottal hagyták a hétvégén.

Támadnak a Yakuzák és a Waido Fight Academy harcosai

 

Horvát, Yakuza Waido CastrumHegykőn edzőtáboroztak a jászberényi Yakuza SE harcosai a soproni és hegykői Waido Fight Academy tagjaival. A táborba Horvátországból is érkezett jó pár versenyző, hogy közösen készülhessenek a magyarokkal az áprilisi Kyokushin Európa Bajnokságra. A kapuvári karatékák is ellátogattak szombat este, hogy Agócs sensei edzésén részt vegyenek, és kihasználják a lehetőséget arra, hogy Németh Veronika "ismeretlen" edzőpartnerekkel is készülhessen a kontinens viadalra.
Az edzés szervezetten zajlott, és a technikai-,  taktikai-, gyakorlatok után 40 perces funkcionális edzés következett, ahol kalapácsok, söröshordók, gumikötelek stb. is használatba kerültek.

Az edzés végén a mindenki tapssal buzdította Németh Veronikát, aki április 17-18-án edzőjével Pantelics Péterrel Varsóba utazik, hogy a Junior Női -55 kg-ban képviselje Magyarországot, és Kapuvárt a Kyokushin Karate Európa Bajnokságon!

 

III. Polgármester Kupa - Szlovákia

Orbán Balázs aranyérmesVasárnap korán indult útnak dr. Szalai László 3 utánpótlás versenyzővel a szomszédos Szlovákiába, hogy részt vegyenek a III. Polgármester Kupán.

Orbán Balázs, Molnár Balázs és Szalai Sámuel küzdöttek a szlovák nemzetközi bajnkságon a dobogóra jutásért.

Molnár Balázs első versenyén igyekezett nem csak ellenfeleit, de önmaga izgulását is legyőzni. 3 küzdelem után aranyérmet szerzett!

Orbán Balázs a Gyerek 0. korcsoport könnyűsúlyában 2 győztes küzdelmet követően szerezte meg az aranyérmet.

Szalai Sámuel a serdülők közt diadalmaskodott, és 3 sikeres csatát követően ős is aranyéremmel tért haza Kapuvárra.

 

 

 

dr. Szalai László edző, elégedett volt az utánpótlás különítményével, hisz a három első helynél jobb nem is lehetett volna.

 

Facebook - Kövess minket