2024. május 18. szombat
Erik, Alexandra, Szandra
Holnap Ivó, Milánnapja lesz.

Tovább folyik a bővítés a régi Rendőrségen

Dolgoznak a Castrumosok Dolgoznak a Castrumosok

Az önkormányzattól bérbe kapott volt Rendőrség épületének alagsorát tovább bővítik a Castrum SC sportolói. A felújítási munkálatok támogatásába S&S Festék kereskedés mellé becsatlakozott a Bau-Tech 2003 Építőipari KFT is, akik ezúton szeretnék támogatni a Castrum bajnokait.

Előzmények:

Az Önkormáynzattól bérbe kapott régi rendőrségi épület földszintjén a Castrum sportolói már kialakítottak egy olyan 40 m2-es edzőtermet, ahol a versenyzők a hét bármely időpontjában edzhetnek. A tatamival borított helységbe Nyírbátorból hoztak bordásfalakat.

zsakteremAz S&S Festék kereskedés mellé, a Vital Feed Kft, Matzkó Trans, a Filó Kőfaragó Kft, Halász Fürdőszoba szalon, Tetőpont Kft, a HB Épüleggépészeti Kft, a Full Sopron Kft és a Rábaközi Nyomda is becsatlakozott támogatóként. A sok apró segítség biztosítja, hogy az egyesület továbbra is az élvonalban maradhasson, és az országos ranglista előkelő 5. helyén tartsák számon Kapuvárt. (Az MKKSZ 66 Kyokushin Karate egyesülete közül!) Megelőzve minden Győr-Sopron megyei sportegyesületet, és fővárosi karate klubot is. 

 

Hely

KLUB

HAZAI

NEMZETKÖZI

ÖSSZESEN

1.

Victory Martfű

605

190

795

2.

Yakuzák SE Jászberény

671

90

761

3.

Shogun SE Debrecen

612

21

633

4.

Siófok

411

40

451

5.

CASTRUM SC Kapuvár

328

64

392

6.

Kisvárda

306

55

361

...

       

13.

Sopron Kamikaze

153

130

283

...

       

26.

Csornai SE

115

-

115

...

       

A 2014-es esztendőben a 17 országos, és nemzetközi karate versenyen, és 2 országos Kick-box versenyen diadalmaskodtak a Castrumosok, összesen 81 db éremmel (21 bronz-, 27 ezüst- és 33 aranyérem) tértek haza Kapuvárra. Köztük 4 db Európa bajnoki helyezéssel.

 A versenyzők az év végi rövid pihenőt követően, már a 2015-ös esztendő versenyeire készülnek.

 

Segít a Bau-Tech 2003 is

Bontó munkás CastrumosokA volt rendőrkapitányság épületét tovább alakítják. A felújított női és férfi WC-k után, a zuhanyzó, illetve a beázott lapostetős rész helyreállítása várat magára. A Bau-Tech 2003 Kft is felajánlotta segítségét a harcművészeknek. A kibontott válaszfalak során keletkezett javítások elvégzésében nyújtanak majd segítséget. A bontásban Kick-boxosok, karatésok vállt-vállvetve segítkeznek, hogy további területeket vehessenek birtokba edzés céljából.

 

Pályázat nélkül nem fog menni

- "Az épületet 8 évig nem lakták, sőt legalább 10 éve nem is nagyon fordítottak pénzt a karbantartására. A fűtés rendszert, és a nyílászárók cseréjét, pályázati források nélkül egyesületi önerőből biztos, hogy nem fogjuk tudni megvalósítani. Ezért már nagyon várjuk a 2015-ös esztendő pályázati kiírásait, hátha találunk magunknak megfelelőt. Számítunk a városvezetés további pozitív támogatására is. Az egyesület 1983-ban való indulásától a fiatalok egészséges életmódra nevelését, a mindennapi sporttevékenységre szoktatást tűzte ki célul. Egy ilyen sport - és ifjúsági ház létrehozásával, olyan fehér foltot sikerül eltüntetnünk Kapuvár sportéletéből, ami már régóta esedékes.

A Castrum Sport Centrumban helyet kívánunk adni a harcművészetnek, a rekreációnak, a sport rehabilitációnak és a szabadidő sportnak is. Képzett edzőink az elmúlt 32 évben már többször bizonyították tehetségüket. Igazán megérdemlik, hogy azt a magasfokú szakmai munkát előkelő körülmények közt végezhessék. - Főleg úgy, hogy munkájukat ingyen, sportszeretetből végzik! "- nyilatkozta Pantelics Péter, a Castrum SC elnöke

 

Az egyesület szeretettel fogad mindent támogatást. Lehet az munkában, anyagban, vagy pénzben érkező.

A lakosság az adó 1%-val is segítheti a Castrumosok törekvéseit.208-castrum1-szazalek

Facebook - Kövess minket