2024. május 18. szombat
Erik, Alexandra, Szandra
Holnap Ivó, Milánnapja lesz.

Taroltak a karatésok a JAM-ben

Lazultak a Castrum utánpótlás karatésai a pénteki edzés helyett. Pantelics Péter, meghirdette a Challenge Day-t, Castrum módra. A 2014-es versenyidőszak gőzét, kicsit más jellegű mozgással, de mégis karatésként eresztették ki a fiatalok, a helyi bowling pályán.

 

"- Mivel az egész évünk, egy elég feszített tempót diktált és most, hogy már túl vagyunk a két kontinens viadalon - melynek eredményeivel meg lehetünk elégedve -, egy más jellegű mozgással szerettem volna a csapatot felrázni. Az edzésnek megadtuk a karatés formáját, és közben felköszöntöttük szülinapos harcosunkat is, Németh Márkot.

Természetesen, nem csak céltalanul szórtuk a bowling golyót, hanem a verseny szellemet igykeztünk fentartani. A pontok alapján mindenki elnyerte méltó "lépcsőzési idejét", amit majd a következő közös edzés alkalmával kell lerónia mindenkinek.

Ezzel még nincs vége a kihívásnak, mert a csapat hamarosan Kangoo cipőkbe ugrik, és igyekszünk majd ott is becsülettel helyt állni! - nyilatkozta Pantelics Péter, a Castrum elnöke.

Bowling Karatés módraBowling Karatés módra

Facebook - Kövess minket