2024. május 1. szerda
Fülöp, Jakab
Holnap Zsigmond, Zoénapja lesz.

Indul a 2013/14-es Megyei Labdarúgó évad

Megkezdődik!
Vasárnap rajtol a 2013/2014-es Megyei Első Osztály Bajnoksága. Az első fordulóban idegenbe, Koroncóra látogat városunk csapata. A nehézkes indulás után, úgy látszik sikerül mégi a Megyei I. o-ban fociznia Kapuvárnak.

Kovács Lajos távozása után, kissé szétszéledt a KSE felnőtt csapata. A vezetőség már a Területi bajnokságban való indulást tervezgette, de Kapuvár város Önkormányzata mintegy 3,5 millió forintos beígért "segélyt" juttat a labdarúgoinknak. Az igazolások lezárultak, már csak annak a feltételnek kellene megfelelni, hogy legyen utánpótlás csapata is az egyesületnek. Ezen viszont keményen dolgoznak, és úgy néz ki a lelkes meccsre látogatók, idén is a Megyei I. o. mérkőzéseit kísérhetik szemmel.

Az első ellenfél Koroncó, már évek óta ezen bajnokság résztvevője. A keretük szinte minden félévben kicserélődik, megyei szinten is jó nevű labdarúgók alkotják a csapatot. Nálunk ugye új edző, új játékosok (új remények), ám ami nem változhat az a szív. Minden új játékosnak át kell éreznie azt, hogy Kapuváron játszik, ezért a mezért mindent meg kell tennie. Koroncó elleni tavalyi mérlegünk felemás (idehaza 1-0 ra megvertük őket, ám tavasszal idegenben 4-2 re kikaptunk). A 2012/13-as szezonban mögöttünk zártak, (mi a 9. ők a 10. helyet foglalták el.) emiatt is izgalmas mérkőzésre számíthatunk.

A KERET: TÜSKE, MARKÓ, MENTES, LICSKAI, SOMOGYI, ŐSZE, MÜLLER, MÁTICS, HORVÁTH A., VARGA I B., NICSENKO, DUKAI, PAÁR, BÁRSONY.

A mérkőzés játékvezetője: Dr. Egedy Tamás, segítői Ács Péter, Gőgös Balázs.

A mérkőzés 17:00-kor kezdődik.

Hajrá KSE!

Forrás: részben a Facebook

Facebook - Kövess minket