2024. május 4. szombat
Mónika, Flórián
Holnap Györgyi, Irénnapja lesz.

Augusztus végi Kick-box edzőtábor

Kick-box edzőtáborban a Castrumosok Kick-box edzőtáborban a Castrumosok

 

A győri Unicentrál Bull's Kick-Box and Thai-Box Klub nyár végi edzőtáborában készült az őszi versenyszezonra Molnár Sándor 2 kyu /edző-bíró / és Molnár Noémi Lili 7 kyu-s kapuvári sportoló. A kapuvári kickboxereken kívül résztvevők érkeztek Fertőszentmiklósról, a soproni Fighters Teamból, Veszprémből, az Unicentral Bulls győri, mosonmagyaróvári, komáromi klubjaiból is.

Az idei év nyári alapozása után Molnár Noémi Lili Győrben Csányi János IV. danos mesternél készült a második féléves verseny szezonra. A Castrum SC versenyzője nagyon kemény K-1 és muay thai edzéseken vett rész.

A tavaszi idényben kick light szabályok szerint versenyző Noncsy a ringben is megállta a helyét. Naponta három edzés volt a táborban amely főleg a taktikai mozgások, kéz és lábtechnikák gyakorlását helyezte fókuszba, de természetesen a küzdelmekben, és az erőnléti edzésekben sem volt hiány.
Az egy hetes megmérettetés komoly edzői munka mellett folyt.

- Külön megtisztelő volt, hogy az egyik esti edzés után én vezettem a ringes küzdelmeket. - mondta Molnár Sándor a Castrumos Kick-box versenybíró.

- Nagyon jól éreztem magam Győrben, mindenki segítette a felkészülésemet és a táborban több világkupát nyert versenyzővel dolgozhattunk együtt, aminek az eredménye az őszi versenyeken látható lesz! - nyilatkozta Molnár Noémi Lili az edzőtábor végén.

Bővebb információ az egyesületről:

www.castrumsport.hu

 

Facebook - Kövess minket