2023. szeptember 30. szombat
Jeromos, Médea
Holnap Malvinnapja lesz.

Két éremmel tért haza a Castrumos para sportoló szombaton

Magyar Lóránt, és Sensei Pantelics Péter Magyar Lóránt, és Sensei Pantelics Péter

Az iKarate Global Magyar Bajnokságon Magyar Lóránt egy ezüst-, és egy bronzérmet harcolt ki a Castrumnak szombaton Soroksáron.

A versenyen hat ország (Litvánia, Olaszország, Hollandia, Szlovákia, Belgium és Magyarország ) para sportolói mérettették meg magukat, ahol Lóránt KATA (formagyakorlat) versenyszámban ezüstérmet, míg KUMITE (küzdelem) kategóriában bronzérmet vívott ki.

“- Büszke vagyok Lórira, mind az edzéseken nyújtott teljesítményéért, mind pedig a versenyen elért eredményeiért. Mozgássérült sportolóként, nagy példakép egészséges társai szemében. Ha még a magabiztosságot, és harciasságot tudja fokozni, még szebben fog csillogni az az érem.” - értékelte Sensei Pantelics Péter a hétvége eredményeit.

Kapcsolódó elemek

 • Szamurájkardokat kaptak a 40 éves évfordulón Szamurájkardokat kaptak a 40 éves évfordulón

  Szeptember 16-án ünnepelték a Castrumosok a kapuvári karate sport 40 éves fennállását. Szamuráj kardokat kaptak ajándékba az Európa Bajnok versenyzők.

 • Irány Japán! - A Catrumos Szalay Berta VB kvótát szerzett EB bronzzal Irány Japán! - A Catrumos Szalay Berta VB kvótát szerzett EB bronzzal

  A Világbajnokságra készül Japánba a Castrumos Szalay Berta októberben. A debreceni Shinkyokushin Karate Európa Bajnokságon kivívott bronzérmével megszerezte az indulási jogot, a négy évente megrendezésre kerülő súlycsoport nélküli Shinkyokushin Karate Világbajnokságra.

 • Castrumos "Para sportoló" az iKarate Világkupán Castrumos "Para sportoló" az iKarate Világkupán

  10 ország 146 para sportolója indul 2023. június 18-án az I-Karate Global Világkupán, Belgiumban. A Castrum SC Kapuvár versenyzője Magyar Lóránt is kvótát szerzett, és küzd a dobogós helyért.

 • Magyarország Tehetsége 2022 - Serfőző Hanga Niobé Magyarország Tehetsége 2022 - Serfőző Hanga Niobé
  A Honvédelmi Minisztérium Sportért Felelős Államtitkársága a 2022-es esztendőben elért kiemelkedő tanulmányi és sporteredményeiért, Serfőző Hanga Niobét a Castrum SC Kapuvár válogatott versenyzőjét, "MAGYARORSZÁG TEHETSÉGE 2022" címmel tüntette ki.
 • Szoros tavaszi hétvégék a Castrumban - Csipeszharc- és Európa Bajnokság Szoros tavaszi hétvégék a Castrumban - Csipeszharc- és Európa Bajnokság
  Igencsak kijutott a tennivaló, a Castrum SC Kapuvár házatáján, a tavasz beköszöntével. Az egyesület meghívásos karate versenyt szervezett óvodások, és kisiskolások számára, majd pedig Svédországból, a Shinkyokushin Európa Bajnokságról tértek haza sikeresen.

Facebook - Kövess minket