2023. március 23. csütörtök
Emőke
Holnap Gábor, Karina, Milénanapja lesz.

EB kvótákért zajlott a harc - Svédországba készül a Castrum

Castrumosok Répcelakon remekeltek Castrumosok Répcelakon remekeltek
Szalay Berta Magyar Bajnoki címével váltotta meg repülőjegyét Göteborgba. Február közepén rendezték Répcelakon az MKSZ Felnőtt Kyokushin Karate Magyar Bajnokságot, és országos kvalifikációs bajnokságot, az U16 - U18 korosztály számára.
 
A Castrum SC Kapuvár 6 versenyzővel nevezett a rangos hétvégi megmérettetésre. Az év eleji karate verseny kvalifikációs bajnokságnak számít az ifjúsági, junior és felnőtt karatékák számára. Az U16-os korcsoportban, Németh Virág és Szücs Hanna, kategóriájukban ezüstérmet szereztek, míg Serfőző Hanga Niobé a junior korcsoportban állhatott fel a dobogó második fokára.
 
Szalay Berta pedig aranyérmével, Magyar Bajnoki címével érdemelte ki a részvételt az április 1-i svédországi Európa Bajnokságon. A fiatal egyetemista 2022-ben Európa bajnoki címet harcolt ki. Idén a címvédés a cél a női -65 kg-os kategóriában.
" - Nagyon örültünk, hogy ezúttal nem kellett átutaznunk az egész országot, hogy részt vehessünk ezen a kvalifkációs tornán. Berta, és a fiataljaink is remekül hozták az eredményeket. Célunk, hogy júniusban Debrecenben minél több Castrumos harcos képviselhesse hazánkat az Utánpótlás Shinkyokushin Karate Európa Bajnokságon, és büszkén térhessünk haza Svédországból is áprilisban." - tudatta Sensei Pantelics Péter, az idén 40 esztendős Castrum SC   Kapuvár edzője.
 

Kapcsolódó elemek

 • Harcolnak az óvodások Harcolnak az óvodások

  A Cserpes Sajtműhely támogatásával küzdőtérre léphetnek a helyi óvodások. A Castrum SC Kapuvár szervezésében Csipeszharc és Utánpótlás karate verseny kerül megszervezésre, a Cserpes teremben március 26-n vasárnap délelőtt.

 • Kapuvári fiatalok a válogatottban Kapuvári fiatalok a válogatottban

  Keményen zajlik a felkészülés a 2023-as esztendő Európa Bajnokságaira. A Castrum SC Kapuvár fiataljai Cegléden készültek a Magyar Kyokushin Karate Szervezet Nemzeti Válogatottjával szombaton.

 • Kemény felkészülést követően EB aranyat harcolt ki Serfőző Hanga Niobé Kemény felkészülést követően EB aranyat harcolt ki Serfőző Hanga Niobé

  Szófiában rendezték a 2022-es Shinkyokushin Karate Európa Bajnokságot, ahol két kapuvári Castrumos fiatal is tatamira lépett a Nemzeti Válogatottat erősítve. Serfőző Hanga Niobé aranyéremmel térhetett haza.

 • Mozgalmas hétvége a Castrumban - Pantelics bronzérmet szerzett a Nemzetközi kupán Mozgalmas hétvége a Castrumban - Pantelics bronzérmet szerzett a Nemzetközi kupán

  Mozgalmas hétvégén vannak túl a Castrumos harcosok. Október 22-én rendezték a 2. On-line Nemzetközi Kata Bajnokságot, ahol Pantelics Bence a felnőtt kategóriában bronzérmet szerzett. Eközben a két válogatott versenyző Cegléden készült az MKKSZ Nemzeti válogatottjával a novemberi Shinkyokushin Európa bajnokságra.

 • 11 éremmel érkezett haza a Castrum Debrecenből 11 éremmel érkezett haza a Castrum Debrecenből

  A hétvégén a Civis városból hozták a bajnoki címeket, és a novemberi Európa Bajnokságon való induláshoz szükséges kvótát a Castrum SC harcosai.

Facebook - Kövess minket