2024. április 25. csütörtök
Márk, Márkó, Márkus
Holnap Ervinnapja lesz.

Knock-down Felnőtt Magyar Bajnokság - Pantelics a dobogón

Budapesten rendezték a 2020-as Knock Down Kyokushin Karate Felnőtt Magyar Bajnokságot a hétvégén. Pantelics Bence a Castrum SC harcosa Kumite és KATA versenyszámban is képviselte Kapuvárt. Bence 3 küzdelmet követően bronzérmet harcolt ki a férfi -75 kg-os kategóriában.

 

Minden évben megrendezik az MKSZ Felnőtt Magyar Bajnokságot. 2020. február 15-én Budapesten a Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnokban gyűltek össze a magyar Kyokushin karatésok, hogy eldöntsék a Magyar Bajnoki címet. Több Kyokushin szervezet küldte harcosait a rangos eseményre.

 

Pantelics Bence a Castrum SC Kapuvár fiatal versenyzője KATA és KUMITE versenyszámban is megmérette magát. KATA versenyszámban 14 induló közül az 5. helyen végzett. A Shinkyokushin Harcművész Szövetség 2. legeredményesebb férfi versenyzője lett.

 

Felnőtt Férfi -75 kg - Bence bronzérmes

 

Komoly, tapasztalt ellenfelek népesítették be a -75 kg-os kategóriát. Karczub Zalán, (Nyírbátor), Moczó Milán (Jászberény) Fekete Farkas Mór (Budapest) Rétfalvi Tamás (Kisvárda) Ludszky Zsolt (Várpalota) és Pantelics Bence (Kapuvár) 16-os tábláról indulva először a tavalyi ezüstérmes Rétfalvi Tamással kezdett, ahol a hosszabbítást követően egyértelmű bírói döntéssel jutott a legjobb 8 közé. Itt a martfűi Mészáros Zsolt várta, akit erőteljes belső combrúgásokkal ippon döntéssel búcsúztatott.

A deszka töréseket követően, a jászberényi Moczó Milánon már nem sikerült túljutni. Bence bírói döntéssel maradt alul. Első felnőtt bajnokságán bronzérmet szerzett.

 

apa-fia11

Apa és fia újabb versenyen vannak túl

Facebook - Kövess minket