2024. május 3. péntek
Tímea, Irma
Holnap Mónika, Flóriánnapja lesz.

Jelmezre váltották a karate ruhát

A küzdősport versenyek előtti szabad hétvégét ismét csapaterősítéssel töltötte a Castrum. A karate ruhát ezúttal maskarára cserélték, és reggelig űzték a telet az egykori Rendőrkapitányság épületében városunk küzdősportolói és szülei.

 

Nemsok szabad hétvége marad a Castrumosoknak a tavasszal. A következő hétvégén már Spanyolországban lépnek tatamira, majd pedig a Diákolimpia elődöntőre utaznak Várpalotára a Szlovák bajnokság előtt. A csapat így kihasználva az utolsó szabad hétvégét, egy fergeteges hangulatú Farsangi bállal űzte el a telet.

Valljuk be, mindannyian reméljük, hogy 100%-os munkát végezek ismét, mert már ideje lenne, hogy ránk köszöntsön a tavasz!

 

A sportolók lelkesen készültek az idei Castrum farsangra, és mindenki nagy munkát fordított a jelmezének elkészítésére. Ötletesnél ötletesebb jelmezben vonultak fel szombaton este a dojoban a résztvevők, majd pedig másnap reggelig báloztak.

Biliárd, csocsó, Kinect és Just Dance is biztosította a jó hangulatot, természetesen az elengedhetetlen Karaoke mellett.

 

"- Mindenkinek szüksége van arra, hogy tartozzon valahova a családi köteléken kívül. Kik egy főző csapatban, kik egy színjátszó, vagy mazsorett csoportban érzik jól magukat. A mi közösségünk a Castrumban nemcsak sportolási, versenyzési lehetőséghez jutnak, hanem egy remek csapatot is erősítenek tagságukkal. Szülők, gyerekek együtt öltötték magukra a maskarát, és töltötték el kellemesen a szombat estét. Úgy vélem ez nagyon fontos a mai világban, mikor mindenki csak a telefonja képernyőjén keresztül igyekszik élményekhez jutni. Nálunk zajlik az élet, és mindenki megfiatalodik! - nyilatkozta Sensei Pantelics Péter portálunknak.

Facebook - Kövess minket