2024. május 7. kedd
Gizella, Bendegúz
Holnap Mihálynapja lesz.

Répcelakon készült a Castrum utánpótlás

A VI. Rakurai kupán versenyzett a Castrum SC utánpótlás csapata Répcelakon szeptember utolsó hétvégéjén. 18 fővel képviselte magát az egyesület a területi bajnokságon, ahol 6 arany-, 6 ezüst- és 10 bronzérmet gyűjtöttek a versenyzők.

A Répce Soprtcsarnokban KATA (formagyakorlat) versenyszámokkal kezdődött a verseny. 4 fiatal kapuvári karatéka ügyesen kiállta a tatamira, és kategóriájukban mindhárman bronzérmet szereztek. (Németh János, Babos Boglárka, Serfőző Hanga és Németh Virág). Életük első KATA versenyén nagyon ügyesen szerepeltek a fiatalok.

 

Küzdelmek négy tatamin

Az utánpótlás versenyzők 4 küzdőtéren folytatták küzdelmeiket. A körmérkőzéses versenyrendszerben zajló viadalok során, többször előfordult, hogy azonos időben szólították a kapuváriakat a küzdőtérre, így Pantelics Péter edzőnek jól jött a segítő csapat munka. A gyerekek együtt szurkoltak társaiknak, buzdították, és a tapasztaltabbak segítették az első versenyes fiatalokat, hogy túllépjenek pillanatnyi izgulásukon. Pantelics Bence pedig ezúttal bíróként végezte a munkát.

 

szurkolnak-repcelakon

 

A küzdelmek során

- Aranyérmesek:Csonka Lili, Szücs Hanna, Babos Boglárka, Serfőző Lia, Serfőző Zalán, Fandák József

- Ezüstérmesek: Hadarits Ferdinánd, Bacsó Márton, Endrődy Csongor, Serfőző Hanga, Kovács Kitti, Németh Jankó

- Bronzérmesek: Szalai Kitti, Szalai Márk, Szántó Ádám, Kogler Zsófi, Remete Gergő Németh Virág

 

Gratulálunk a versenyzőknek, és felkészítő edzőiknek!

 

További képek >>>

Facebook - Kövess minket