2023. január 28. szombat
Károly, Karola
Holnap Adélnapja lesz.

December 31-ig marad a 480 Ft-os hatósági üzemanyag ár

december 31-ig marad a 480 Ft december 31-ig marad a 480 Ft

A hatósági üzemanyagárat a kormány december 31-ig meghosszabbította. Azok viszont, akik kénytelenek a piaci áron tankolni, szerdától a gázolajnál 15 ft-os árcsökkenésre, míg a benzinnél 8 forintos áremelkedésre számíthatnak.

Ezek az információk sokakat érintenek, de még sokáig nem mindenkit, hiszen a hétvégén a kormány bejelentette, hogy a hatósági árazást december 31-ig meghosszabbították, így az arra jogosultak az év végéig 480 forintért tankolhatnak.

A mostani árváltozás után a benzin piaci ára 643, a gázolajé 738 forint lesz.

Forrás: holtankoljak.hu

Kapcsolódó elemek

  • Káosz a Benzinkutakon - Néhány hülye, aki felvásárlásba kezdett Káosz a Benzinkutakon - Néhány hülye, aki felvásárlásba kezdett

    Az elmúlt napokban a Magyarországon áthaladó tranzitforgalom, valamint a megnövekedett benzinturizmus miatt jelentősen nőtt a kereslet az üzemanyagok iránt. A média agymosásának köszönhetően, jó páran úgy gondolták, mind az Orosz - Ukrán háború, mind pedig a kormány benzin árstopja miatt, elfogy az üzemanyag a hazai kutakról.

  • A MOL is lassan letérdel a fixáras üzemanyagnál A MOL is lassan letérdel a fixáras üzemanyagnál

    Nem csak a kis kutak, de még a Magyar Olajipari RT. is nyög a fixáras benzin miatt. Főleg úgy, hogy javában zajlik az Ukrán - Orosz háború, ami bizony még jobban magával hozza az energiaárak, és az ipari nyersanyagok drágulását.

Facebook - Kövess minket