2024. május 18. szombat
Erik, Alexandra, Szandra
Holnap Ivó, Milánnapja lesz.

Elbúcsúzott a korábbi bajnok csapat

Australia - Spanyolország Australia - Spanyolország

Az első két mérkőzését elveszítő, ezzel gyorsan búcsúzó címvédő spanyol válogatott utolsó, hétfői találkozóján 3-0-ra nyert a már szintén kiesett ausztrál csapat ellen a brazíliai labdarúgó-világbajnokság B csoportjában.

Az első két spanyol gólban előkészítőként komoly szerepet játszott az előző vb fináléját eldöntő Andres Iniesta, aki századik alkalommal lépett pályára a spanyol válogatottban. Az Európa-bajnok együttes góljait David Villa, Fernando Torres és Juan Mata szerezte. Az ausztrálok három vereséggel fejezték be brazíliai szereplésüket.

Élénken kezdték a mérkőzést az ausztrálok, többször el is jutottak a spanyol kapuig, a címvédő csapat azonban később fokozatosan átvette az irányítást. A játékrész közepén már jórészt az történt a pályán, amit a spanyolok szerettek volna, az ausztrálok ekkor alig jutottak túl a felezővonalon. A hajrához közeledve a spanyol gólrekorder David Villa szép mozdulattal juttatta vezetéshez csapatát, egyúttal 59-re növelte a válogatottban elért találatainak számát.

A fordulást követően jó darabig nem történt említésre méltó esemény, a mezőnyben folyt a játék, helyzet alig alakult ki. A félidő közepén aztán egy szép akció végén növelték előnyüket a spanyolok, majd a hajrában harmadszor is betaláltak, így két vereség után harmadjára magabiztos és megérdemelt győzelmet arattak.


 

brasil2014 fullsopron

 

A Full Energy benzinkútjain zajlanak a sorsolások. Az elmúlt napokban a következő szerencsés autósok nyertek:

 

H 2014.06.16 Füzi F. András 
  Fekete Henrik
K 2014.06.17 Dominek József 
  Füziné Borsodi Kornélia
Sze  2014.06.18 Zsinóros István
  Nyikos István
Cs 2014.06.19 Dombi László
  Nagy István
P 2014.06.20   Maricsné Császár Magdolna
  Desics Zoltán
Szo 2014.06.21 Kuslics Péter
  Garab Attila
V 2014.06.22 Jakab És Tsa.KFT.
  Lukácsi István
H 2014.06.23 Nyikos János
  Gyuráczbusz Kft
     

 
A nyertesek listája itt olvasható >>

Facebook - Kövess minket