2024. május 3. péntek
Tímea, Irma
Holnap Mónika, Flóriánnapja lesz.

3. forduló "El Classico" avagy Csorna SE vs Kapuvári SE

Csorna SE - Kapuvár SE Megyei I. o. Csorna SE - Kapuvár SE Megyei I. o.

A Rábaközi "El Classico" címmel postolta a hétvégi mérkőzést a Kapuvári SE facebbok oldala.
 Ez a forduló a bajnokság talán legjobban várt mérkőzése csornai és kapuvári szurkolónak egyaránt. A bajnokságban utoljára a 2007/2008-as szezonban találkozott a két csapat akkor Kapuváron 1-0-ra nyertük Szücs góljával ( Csornán 2-2-es döntetlen született). 2011.03.30-án játszott egymással a két rivális, ekkor Böcskör góljára még Dorogi válaszolt, ám jött Tóth B. és eldöntötte a továbbjutás kérdését 2-1re nyert Kapuvár.

Az idei bajnokságban viszont inkább a Csorna szerepel jobban eddig. Ez nem meglepő hiszen az NBIII-ból érkeztek vissza a Megyei szintjére, és a tavalyi játékoskeretük nem, hogy gyengült volna, még erősödött is. 2 győzelemmel várják azt a a kapuvári csapatot aki 2 vereség után egy "rangadón" szeretnék megszerezni első pontjaikat.

Magabiztosan húzta be a városi rangadót a csornai együttes, a nyeretlen Kapuvár idegenben újabb nagy zakóba szaladt bele. A csornaiak Gál Bence vezetésével hét góllal tömték ki Tüske kapuját. A hazaiak győzelmükkel továbbra is 100%-sak a megye egyben, a kapuváriak első pontja viszont tovább várat magára.

Csorna–Kapuvár 7–0 (3–0)

Csorna, 350 néző. V.: Péter G.
Csorna: Lőre – Szabó A. (Fehér K.), Németh Á., Tóth D., Dorogi, Véghelyi (Varga T.), Horváth A. (Varga L.), Kiss M., Lajtos, Gál B., Csölle. Edző: Varga Péter.
Kapuvár: Tüske – Markó, Mentes, Müller, Somogyi, Nagy R., Ősze (Horváth Á.), Mátics (Dukai), Nicsenko, Horváth A. (Jakab), Varga B. Edző: Bencsics Tamás.
Gsz.: Gál B. (3), Dorogi, Kiss M., Csölle, Tóth D.
A mérkőzést végig irányítva magabiztosan, helyenként tetszetős játékkal szerezte meg a három pontot a csornai csapat.
Jók: mindenki, ill. senki.
Varga Péter: – Ilyen gólkülönbséggel is megérdemelten nyertünk. Bár ismerjük a szomszéd város problémáit, a győzelmünk értékéből ez mit sem von le.
Bencsics Tamás: – Újra rájöttünk, hogy nincsenek csodák. Egy nagyon jó csapat otthonában szenvedtünk súlyos vereséget.
További eredmények:

Öttevény - Lipót 0-3
DAC - Jánossomorja 2-1
Koroncó - Ménfőcsanak 1-1
Rajka - Beled 2-0
Petőháza - Nyúl 0-4
Bősárkány - Gönyű 0-1
Lébény - Győrszemere 0-3

Forrás: Facebook

Facebook - Kövess minket