2023. szeptember 30. szombat
Jeromos, Médea
Holnap Malvinnapja lesz.

A Térségi Általános Iskola tanulói is szurkolhattak a magyar válogatottnak

A Bozsik Program keretében élvezhették a Kapuvári Térségi Általános Iskola diákjai a Magyarország - Csehország Európa bajnoki felkészülő mérkőzést élőben.

 

A Magyar Labdarúgó Szövetség Bozsik programjának köszönhetően utazhattak a kapuvári tanulók vasárnap Budapestre, hogy élőben szurkolhassanak a magyar labdarugó válogatottnak, a Magyarország - Csehország EB felkészülő mérkőzésen, ahol  1:1-es végeredmény született.

Kapcsolódó elemek

 • Nebulós labdarúgó, a válogatott keretben Nebulós labdarúgó, a válogatott keretben

  Az egykori Nebulós labdarugó, Csala Márkó - aki jelenleg a MOL Fehérvár FC játékosa - meghívót kapott az U17-es válogatott keretbe.

 • A 2023-as Megyei Labdarúgás naptára A 2023-as Megyei Labdarúgás naptára

  Megkezdődik a 2022/23 tavaszi szezon. A Megyei I.o-ban játszó Kapuvári SE labdarúgó mérkőzései, az alábbi időpontokban lesznek:

 • Vereséggel indult a 2023-as szezon a KSE-nél Vereséggel indult a 2023-as szezon a KSE-nél

  Sajnos a bajnoki rajton vereséget szenvedett városunk felnőtt csapata a hétvégén. FSC Hegykő - Kapuvári SE 2-0 (0-0) A videó összefoglalóból minden kiderül.

 • 3 pont Gyönyűről 3 pont Gyönyűről

  A Megyei I. osztály 11. fordulóján a KSE legénysége magabiztos játékkal hozta el a győztesnek járó három pontot Gönyű csapatától.

 • 4-2 -es győzelem Vitnyéd ellen 4-2 -es győzelem Vitnyéd ellen

  Szombaton játszották a Megyei I.o. 6. fordulóját, ahol a Kapuvári SE labdarúgói fogadták a szomszédos Vitnyéd csapatát.Czanik és Rózsavölgyi góljával, már az első félidőben bebiztosították a hazaiak a vezetést...

Facebook - Kövess minket