2024. április 24. szerda
György, Debóra
Holnap Márk, Márkó, Márkusnapja lesz.

U10: Bronzérem az SC Sopron tornáján!

Nebuló U10 Nebuló U10 Tóth Péter

Február 19-én az ausztriai Ritzingben léptek pályára az SC Sopron által rendezett tornán, ahol a Gyirmót FC Győr, az MTE 1904 és az SC Sopron csapataival mérkőzhettek meg a Nebulók.

"Remekül kezdtük a napot, hiszen sikerült megnyernünk első mérkőzésünket, majd a második meccsen a jobb erőkből álló mosonmagyaróvári csapat nehéz diónak bizonyult. Az utolsó összecsapásra fizikálisan és mentálisan is elfáradtunk, így összességében a 3. helyet sikerült elérnünk. A torna magas színvonala mindenképpen hozzájárult nebulóink fejlődéséhez, akiket dicséret illet a mutatott hozzáállásukért." olvasható az egyesület közösségi oldalán.

Kapcsolódó elemek

  • Nebulós labdarúgó, a válogatott keretben Nebulós labdarúgó, a válogatott keretben

    Az egykori Nebulós labdarugó, Csala Márkó - aki jelenleg a MOL Fehérvár FC játékosa - meghívót kapott az U17-es válogatott keretbe.

  • 7,8 millióból újul meg a KSE pálya megvilágítása 7,8 millióból újul meg a KSE pálya megvilágítása

    A héten elkezdődtek az új pályavilágítás befejező szakaszának munkálatai. A kandeláberek új talpazatainak alapozási munkái már a nyár közepén megtörténtek. Már csak a beüzemelés és az elektromos hálózat rákötése van hátra.

  • U7: Ezüstérem Pápáról! U7: Ezüstérem Pápáról!

    Január 8-án Pápán a városi sportcsarnokban szerepelt a Nebulo FSE U7-es csapata. A csoportmérkőzéseken sok gólt szerezve három győzelemmel végeztek az első helyen, majd a másik csoport első helyezettjével játszották a döntőt.

  • U9: Három csapattal U9: Három csapattal

    Eddigi legnagyobb létszámmal, 15 fővel szerepeltek a Nebulók Csornán rendezett, idénybeli 3. Bozsik Fesztiválon.

Facebook - Kövess minket