2024. május 6. hétfő
Tamara, Ivett, Frida
Holnap Gizella, Bendegúznapja lesz.

Gyirmót FC II. - Kapuvári SE 3-4

Gyirmót FC II. - Kapuvári SE 3-4 Gyirmót FC - Facebook

Sikerült kijavítaniuk az elmúlt két mérkőzés botlásait... Gyirmót FC II. - Kapuvári SE 3-4
Gólszerzőink: Fekete Dániel(2), Matetits István(2)

 

Egy nagyon rossz talajú pályán került megrendezésre a mai találkozó. Csapatunk már a kezdetektől kezdeményezően lépett fel, ennek következményeként már a 10. percben megszerezhettük volna a vezetést egy Matetits emelésnek köszönhetően, ami végül a felső lécen csattant. Ezt követően szintén Matetits tört be a büntetőterületre ahol három védőt is sikerült befűznie akik szabálytalanul tudták csak megállítani. Így a 17. percben Fekete állt a 11-es ponthoz és értékesítette azt, 0-1. 24. percben tovább növeltük előnyünket, ahol Árki passzolt Matetitshez, aki a kapu elött nem hibázott, 0-2.

 

A mérkőzést továbbra is mi irányítottuk, aminek következménye, hogy megtudtuk szerezni a harmadik gólunkat is. Matetits tört be a újra a büntetőterületre, ahol lecselezte magát az alapvonalig majd egy visszapasszt követően Fekete talált ismét a kapuba a 39. percben. Ezzel már 0-3 volt az állás. Az első félidő végén a hazaiak még szépíteni tudtak, egy a kapunk előtti keveredést követően Éri Dominik talált a kapuba. 1-3-as állással kezdtük a második játékrészt. Túlságosan magabiztosnak éreztük az eredményt, ami következtében a hazaiaknak ismét sikerült felzárkózniuk, Éri Dominik újabb találatával 2-3-ra módosúlt az állás az 59. percben. 76. percben Horváth szöglete után Matetits emelkedett mindenki fölé és fejelt a kapuba, ezzel már 2-4-re vezettünk.

Utolsó hazai támadás során egy szélről beívelt labdába Müller ért rosszul és öngólt szerzett, ami már a végeredmény is lett, 3-4.

 

A szezon utolsó bajnokijára jövőhét szombaton kerül sor, hazai pályán ahol az újonc Vitnyéd csapatát fogadjuk.

Facebook - Kövess minket