2024. május 3. péntek
Tímea, Irma
Holnap Mónika, Flóriánnapja lesz.

24-en 27 érmet hoztak a Castrumosok Tatáról

VI. Renmei Kupa VI. Renmei Kupa

A VI. Renmei Karate kupán indították az idei versenyszezont a Castrum SC karatésai. 24 fiatal harcos képviselte Kapuvárt. Összesen 27 érmet szerzett a csapat a február 9-i tornán, ahol 26 egyesületből 340 nevező versenyzett több kategóriában.

Megkezdődött a 2019-es versenyszezon karatésaink számára. A Castrumos sportdelegáció 24 fő versenyzővel, egy bíróval (Pantelics Bence) képviselte városunkat a "Tavak városában", Tatán.

Kumite és Kata versenyszámokban is indítottak versenyzőket a Castrumosok. A formagyakorlatban ezúttal Serfőző Hanga, Németh Virág, Németh János és Kovács Kitti indultak. Közülük hárman dobogóra is állhattak. Küzdelemben pedig már jóval népesebb létszámot állított ki a Castrum.

 

KATA versenyszámban Serfőző Hanga Niobé aranyérmet, míg Németh János és Németh Virág ezüstérmet vívott ki korosztályában.
A formagyakorlat versenyt követően a fiatal versenyzők küzdelemben mérték össze tudásukat, majd az alábbi szép eredmények születtek:
Aranyérmesek:
- Serfőző Lia, Serfőző Zalán, Görgics Máté, Németh Jankó, Szücs Hanna, Fandák Ajándék, Endrődy Csongor, Csonka Lili

Ezüstérmesek:
- Németh Virág, Varga Csanád, Kovács Kitti, Babos Boglárka, Kogler Fanni, Kogler Zsófi, Fülöp Levente,

Bronzérmesek:
- Serfőző Hanga, Szücs Ákos, Szalai Márk, Szántó Ádám, Bacsó Márton, Horváth Nándor, Dobos Béla, Dobos Dóra, Szalai Kitti

 

Öt tatamin zajlottak a küzdelmek. Az órám szerint 15 km-t tettem meg úgy, hogy Kovács Csaba mester aktívan segített az edzői munkában. Örülök, hogy ilyen szép eredményeink születtek, és képet kaphattunk arról, hogy a márciusi Diákolimpián kit indíthatunk, és még mennyi munka vár ránk. Volt részünk mosolyban, és könnyekben is a nap folyamán, de annak örülök, hogy mindenki keményen odatette magát. Büszke vagyok a csapatra, és köszönjük támogatóinknak is a segítséget!”- értékelte Sensei Pantelics Péter a Castrum edzője a szombati napot.

 

Becsapódás pillanatai

Becsapódás pillanatai

 

castrum-TATA

Facebook - Kövess minket