2024. május 7. kedd
Gizella, Bendegúz
Holnap Mihálynapja lesz.

Az MKSZ Utánpótlás Magyar Bajnokságról 4 érem a Castrumnak

13 országos kyokushin karate szervezet, 57 egyesületének 400 versenyzője küzdött szombaton az első helyekért Pestszentimrén, az Utánpótlás Magyar Bajnokságon. A Magyar Karate Szövetség Knock Down bajnokságán a Castrum karatékái egy arany-, és három bronzérmet szereztek.

 

A Castrum SC Kapuvár fiatal versenyzője Németh Virág a Gyermek II-es korcsoportban Magyar Bajnoki címet szerzett. Klubtársa Szücs Hanna, ugyanebben a kategóriában a dobogó harmadik fokára állhatott fel. A kapuváriak közül Szalai Kitti és Babos Boglárka kategóriájuk bronzérmeseként térhettek haza a Rábaközbe.
Csonka Lili és Bacsó Márton pedig 5. helyezettekként szereztek pontot az egyesületnek.

 

Nemeth-ViragMBNémeth Virág Magyar Bajnok!

 

Serfőző Hanga egy rossz lépést követően térdsérülést szenvedett (mely mára szerencsére már nem jelent problémát számára a mozgásban), így idő előtt abba kellett hagynia a versenyt. Csonka Lili tiszta fejrúgását hagyták figyelmen kívül a bírák, ami a dobogóra való jutásban erősen megakadályozták a versenyzőket. Az ilyen, és ehhez hasonló bírói tévedésekből bőven kijutott ezen a versenyen a kapuváriaknak.

 

csonka-lili-fejrugasa

 

„- A nagy indulói létszámnak köszönhetően nem volt egyszerű eljutnia a versenyzőinknek a dobogóig. Sokuk első versenyengedély kártyájukat használják még, ennek ellenére ügyesen, harciasan küzdöttek. Büszke vagyok rájuk, és megnyugtat, hogy jó utánpótlás alapokra támaszkodhat a 35 esztendős Castrum.” – nyilatkozta Sensei Pantelics Péter az egyesület elnöke, edzője.

 

vidam-CastrumosokVidám-Castrumosok

Facebook - Kövess minket