2024. május 19. vasárnap
Ivó, Milán
Holnap Bernát, Felícianapja lesz.

Kapuvári fiú az ezüstérmes Futsal csapatban

Ezüstérmes a Rába ETO U20!
Az üllői Futsal Final Four döntőjében nem sikerült a bravúr, fájó vereséget szenvedett az ETO, így az országos 2. helyezést szerezte meg nagy küzdelemben. Az egykori "nebulós" növendék, a kapuvari Fülöp Attila is erősítette az ETO csapatát.

 

A Fantastic Four elnevezésű döntőben négy csapat szerepelt. Nyugat-, és Kelet-Magyarország legjobb Futsal csapatai mérkőztek meg a bajnoki címért. Szombaton a negyed döntőben a Fradi csapatát sikerült maguk mögé utasítaniuk, ám a döntőben a budaörsi Aramis-t nem sikerült legyőzni. Maradt a dicsőséges ezüstérem az ETO-nak.


Az első félidőben nagyot harcolt a Győr, egyenrangú felek küzdöttek, egy gólos döntetlennel fordultak a csapatok. A szünet után az Aramis szerezte meg a vezetést, majd az ETO-nak nagyon gyorsan összegyűlt a hat faultja, a budaörsiek két sikeres 10m-essel 4-1-re módosították a döntő állását. Eldőlt a mérkőzés, Az ETO vészkapus játéka újabb Aramis gólokat hozott, majd a végén talált be ismét az ETO, amire volt még válasza az Aramisnak. 7-2-vel az Aramis lett az U20-as korosztály futsal bajnoka.

 

Fülöp Attila akcióbanFülöp Attila akcióban

 

 

Facebook - Kövess minket