2024. május 6. hétfő
Tamara, Ivett, Frida
Holnap Gizella, Bendegúznapja lesz.

Stipkovits Klarissza magyar bajnoki aranyérmes

A Magyar Látványtánc és Sportszövetség (MLTSZ) álltal rendezett országos bajnokságon, szép sikereket értek el városunk táncosai. A sok szép eredmény közt érdemes  megemlíteni a kapuvári gimnázium 10/a osztályos tanulójának, Stipkovits Klarisszának a sikerét, aki egyéni számban első helyet szerzett.

Stipkovits Klarissza Magyar Bajnok

 Klarissza kiskora óta a kapuvári Diamant Genius táncosa.

Az idei Magyar Bajnokságot Budakalászon rendezték, és a két napos versenyen több kategóriában is megmérettették magukat a fiatalok.

Érdemes két percet rászánni a produkcióra, mely bár amatőr felvétel, mégis igyekszik visszaadni azt a tüzet, amivel a kapuvári gimnazista meggyőzte a zsűrit a bajnoki címéről.

 

További Diamant sikerek

A Diamant Genius táncosai 3 csoportos tánccal is indultak a versenyen, és mindegyik első helyezést ért el. Ezen koreográfiák közt az egyik különdíjat is szerzett.

(A csoportos tánccsapat tagjai:

Nyitrai Viktória, Nagy Petra, Süli Luca, Bella Johanna, Schneider Fanni, Fábián Réka, Horváth Lilián, Horváth Andrea, Kiss Dóra, Kiss Zoltán, Alasz Marcell, Alasz Máté, Kiss Klaudia, Ratkovics Gabriella, Kelemen Péter, Cserpes Eszter, Rátkai Roxána)

A Schneider Fanni és Fábián Réka duó pedig szintén aranyérmes produkciót mutatott be.

 

Gratulálunk, és valószínűleg szoríthatunk érte, az idei Európa Bajnokságon, melyet június 25-28. közt Balatonfüreden rendeznek!

Stipkovits KlarisszaStipkovits Klarissza

Facebook - Kövess minket