2024. április 27. szombat
Zita, Mariann
Holnap Valéria, Nimródnapja lesz.

„NÍVÓ DÍJAS KIEMELTEN MINŐSÜLT EGYÜTTES" a Barsis néptáncosok

„NÍVÓ DÍJAS KIEMELTEN MINŐSÜLT EGYÜTTES" a Barsis néptáncosok Kapuvári néptáncosok facebook oldala

Október 28-án a Dr. Barsi Ernő Néptáncegyüttes és a Barsi suli a Muharay Elemér Népművészeti Szövetség minősítő fesztiválját bonyolította le Kapuváron, és egyúttal ismét megmérettette magát a kétévente megrendezésre kerülő országos minősítő eseményen.

Örömmel tudatjuk, hogy az 5 tagú szakmai zsűri (Katalin Juhász, Dóka Kriszta, Richárd Kökény, Róbert Majoros, Attila Tompa) értékelése alapján a Kapuvár Néptáncegyüttes közössége 2023-ban „NÍVÓ DÍJAS KIEMELTEN MINŐSÜLT EGYÜTTES" címet érdemelt ki, a maximálisan elérhető 160 pontból 152 ponttal.

A kapuváriak műsorának címe: "„Adjon az Úr gondoskodást és feledtetést” – egy hansági legenda emlékezete". Koreográfusok: Gálik Gábor és Gálik Klaudia, együttesvezető: Csitei Gábor, zenei szerkesztő Lakatos Róbert, zenekar: Rév zenekar, művészeti munkatárs: Eszter Kukucs.

Nagyon büszkék vagyunk a táncos közösségünk minden tagjára! Egyúttal köszönetet mondunk valamennyi Kapuvárra látogató táncos barátunknak, a Muharay szövetségnek, a szakmai zsűrinek, a lelkes közönségnek, a néptáncos családoknak, a zenekarunknak, a Rábaközi Művelődési Központ és Városi Könyvtárnak, a városi önkormányzatnak, a technikusoknak és a program lebonyolítását segítő Barsi kollégáknak és táncosoknak! Érték-Örökség-Szeretet-Közösség

- írják a közösségi hálón, néptáncosaink.

Kapcsolódó elemek

Facebook - Kövess minket