2024. május 2. csütörtök
Zsigmond, Zoé
Holnap Tímea, Irmanapja lesz.

Kiürült a hétvégén Kapuvár

A Tankcsapda Csornán A Tankcsapda Csornán Csorna város Facebook oldala

Egyre nagyobb, és színvonalasabb rendezvények sorát vonultatja fel a szomszédos Csorna város. Ezúttal a két napos Csornai Városnapok vonzottak rengeteg kapuvárit a szomszédos kisvárosba.

Amíg a pénteki nap a "mulatós" zenék kedvelőit szolgálták ki, addig szombatra igazi nagyágyúval koronázták meg, az amúgy is rengeteg érdeklődőt vonzó csornai rendezvényt.

Pénteken:

Kövecses Patrícia és táncosai, Kaczor Feri, Kis Grófó és a 3+2 Együttes műsorait utcabál zárta.

Szombaton pedig már kora délutántól gyermek programokkal várták a családokat,, majd a 4S Street zenekart, a 35 esztendős Tankcsapda követte.

A csornai piactéren lépten nyomon kapuvárikba botlott az ember, és valljuk be, a legfinomabb étkek is Kapuvár Gasztro sátraiból kerültek ki. "Hilda néni Kürtöskalácsait" és a "Kiss Pizzéria BBQ burgereiért" is óriási sorok kígyóztak. Természetesen érthetően, hisz mindkét gasztro "sátor" szokás szerint kitett magáért. A kapuváriak pedig már megszokhatták, hogy ahol ők megjelennek, ott a minőség biztosítva van.

És persze az ételt-italt leszámítva, a programok ingyenesek voltak. Kíváncsian várjuk, hogy 2024-ben, mivel fogják űberelni a szomszédban, az idei városnapokat.

kiss pizzeria

 

 

Facebook - Kövess minket