2024. március 28. csütörtök
Gedeon, Johanna, Hanna
Holnap Augusztanapja lesz.

Online időpontfoglalás a kórházban

Online időpontfoglaló rendszer Online időpontfoglaló rendszer

Mától, már online is foglalhatnak a betegek időpontot a Kapuvári Lumniczer Kórház rendelőintézetének laboratóriumába. Így a vérvételi időpontkérések akár este is megoldhatók, egy mobiltelefon, vagy számítógép használatával.

A Lumniczer Kórház weboldalán már aktiválva van a rendelőintézet új szolgáltatása, mely a betegek könnyebb időpontkérését, foglalását teszi lehetővé.

A link több helyről is elérhető, így mint a "Járóbeteg" menüsor alól, vagy a nyitólap aljáról, de akár a " Járóbeteg Ellátás Rendelési Idők " blokk alatt, a "Laboratórium" résznél is megtalálják a betegek.

Aki ragaszkodik a telefonos időpontfoglaláshoz, továbbra is megteheti az előjegyzési időben 11:00-12:00 óráig a 0696 596 538 - os telefonszámon.

Online időpontfoglalási lehetőség >>>

Kapcsolódó elemek

  • Ne dobja ki - Adja le otthoni injekciós tűit Ne dobja ki - Adja le otthoni injekciós tűit

    A Kapuvári Lumniczer Sándor Kórház-Rendelőintézet lehetőséget biztosít az otthon használt injekciós tűk leadására.

  • Szavazz a kapuvári orvosokra Szavazz a kapuvári orvosokra

    Négy kapuvári orvosra is szavazhatsz! Ne maradj le!

    Ha segíteni akarod a helyi orvosainkat, szavazz vagy akár jelölj közülük a Szent Györgyi Albert díjra.

    Dr. Benedek Zoltán sebész, Dr. Ballagi Farkas mozgásszervi rehab., Dr. Márai István sebész, Dr. Schreiner Péter belgyógyász.

    A díjról

    2017-ben volt 80 éve, hogy Szent-Györgyi Albert kutatásainak elismeréseképp átvehette az orvosi és fiziológiai Nobel-díjat. Az évforduló alkalmából a Goodwill Pharma az Egészségért Közhasznú Alapítvány hagyományteremtő szándékkal létrehozta a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjat, amelyet minden évben munkájuk elismeréseként olyan orvosoknak szeretne adományozni, akiket a szakmai zsűri és a páciensek is érdemesnek tartanak arra.

    A díjra olyan szakembereket lehet jelölni, akik cselekedetükkel megmentették betegük életét, vagy a mindennapi orvosi munkájuk során olyan elhivatottsággal praktizálnak, melyben rendkívüli odaadással, tudományos igényességgel és humanitárius szemlélettel segítenek a hozzájuk fordulókon.

    A díjról bővebb információ itt olvasható:

Facebook - Kövess minket