2024. május 3. péntek
Tímea, Irma
Holnap Mónika, Flóriánnapja lesz.

Veszélyben azok, akik mindig segítettek - Most tankoláskor válassz Prémium üzemanyagot, ha teheted!

Árstop. A kormány befagyasztotta a 95-s, és Dízel üzemanyagok eladási árát. Ezzel arra kényszerítve a benzinkutakat, hogy a nagykereskedelmi ár alatt, veszteségesen értékesítsék a benzin és dízel üzemanyagot. Ez az intézkedés az idei évben 25 esztendős FULL-SOPRON KFT működésében is problémákat okozhat. Segítsd a helyi vállalkozót ...

Idén, 2022-ben ünnepli 25. évfordulóját a FULL-SOPRON Kft. Remek pillanat egy cég életében.

Ünnep ez nekik, és ünnep a helyi lakosoknak is, hiszen a Full-Sopron Kft az, akire mindig számíthattak a civil szervezetek, a helyi sportegyesületek, a Kapuvári Mentősök, a Soproni Erzsébet Kórház dolgozói, és még számtalan jócselekedetet sorolhatnánk fel a Sopronban és Kapuváron FULLENERGY néven benzinkútakat üzemeltető kft-vel kapcsolatban.

Bognár Csaba örökségét gyermekei tovább viszik, édesapjukat követve, szívükön viselik a környék sorsát. Ahol tudnak, segítenek. A FULLENERGY Logó egyenlő a lokálpatriótizmussal, melyre most sötét árnyék vetül.

A kormány a Magyar Közlönyben megjelent rendeletként: május 15-ig érvényes a 480 forintos maximált ár az ESZ-95-ös minőségi fokozatú motorbenzinre és a 2710 20 11 KN-kódú dízelgázolajra. A rendelkezés eredetileg február 15-ig lett volna érvényes.

Az üzemanyagok nagykereskedelmi ára viszont tovább emelkedik. Így a szolgáltatók nemhogy nulla forintos haszonnal, de bizony ráfizetéssel kényszerűek értékesíteni az alap üzemanyagokat, hogy a törvény előírásainak megfeleljenek. Vajon melyik az a családi benzinkút hálózat, ami ezt képes elviselni?

Fogjunk össze

Úgy, ahogy a FULL-SOPRON segít mikor szükség van az Erzsébet Kórház alapítvánáynak a lélegeztető gépre, ahogy a bringásoknak jól jön a megyében található több Bringa Pont, vagy a laptopok a kapuvári és soproni rászoruló családoknak....

Segítsünk, hogy ők is lélegzethez jussanak!

Ezért aki csak teheti, a Prémium üzemanyagok vásárlásával segítsük a FULLENERGY dolgozóit, hogy minimum még 25 évig tudják segíteni a helyi civileket, sportolókat és fejlesszék tovább amit örökségül Bognár Csabától átvettek!

Köszönjük!

  • Kívánjunk együtt boldog 25. évfordulót a Full-Sopronnak!

Tudj meg többet, és kövesd őket a közösségi hálón! »»»

Facebook - Kövess minket