2024. május 2. csütörtök
Zsigmond, Zoé
Holnap Tímea, Irmanapja lesz.

Veretlen magyar kosarasok

76-64-re legyőzte a Magyar Kosárlabda Válogatott Csehországot, és ezzel veretlenül nyerte a Hradec Králové városában rendezett felkészülési tornát. A Magyar Válogatottat erősíti a kapuvári Licskai Zsófia is, aki remek játékával ismét hozzájárult a győzelemhez.

 

Remek győzelem Csehországban!

A magyar válogatott a 32 pontig jutó Fegyverneky Zsófi extraklasszis játékával és a dupla-duplát (16 pont, 10 lepattanó) elérő Licskai Zsófia vezérletével 76-64-re legyőzte Csehországot.


A két csapat összecsapása az előzetes várakozásoknak megfelelően a torna döntője volt. A csehek a saját U20-as válogatottjukat nehezen, a románokat viszont magabiztosan, nagy különbséggel verték. Azért nem a torna utolsó mérkőzése lett ez a párosítás, mert a cseh köztévé sportcsatornája déltől tudta élőben közvetíteni a találkozót. A szombati naphoz képest változás, hogy a szakmai stáb ismét számíthatott Nagy Dóra játékára.

A magyar válogatott jó játékkal és szép győzelemmel zárta az idei nyári összetartását. A 76-64-es sikerből Fegyverneky Zsófi extraklasszis teljesítménnyel, igazi vezérként 32 ponttal vette ki a részét, míg Licskai Zsófia dupla-duplát (16 pont, 10 lepattanó) ért el.


Eredmény
Magyarország – Csehország 76-64 (13-15, 15-11, 19-20, 29-18)

 

Forrás: wbasket.hu

Korona Vírus hírek

Facebook - Kövess minket

Hír galéria

Sosem volt még ennyi ember a Várárokban

Az év "2." embere 2023 - Pintér Gábor

Használtautó-kereskedőt buktattak le az adóellenőrök

Bagossy Brothers Koncert kedden a Várárokban

Itt a cserepalackos ásványvíz

Ki lehet Hany István?

35 esztendős a Kapuvári Néptáncegyüttes

Kapuvári Majális 2024

Tavaszi zsongás - Rendezvény a Nyitott Kapu-Vár szervezésében