2024. május 2. csütörtök
Zsigmond, Zoé
Holnap Tímea, Irmanapja lesz.

Licskai Zsófi Pécsen folytatja a kosarazást

Licskai Zsófi Licskai Zsófi

Az élő szerződéssel rendelkező Raksányi Krisztina mellett Zele Dorina és Licskai Zsófia a PEAC-Pécs mezét ölti magára a 2016/2017-es szezonban. Így körvonalazódik a PEAC PÉCS Kosárcsapat magja.

Licskai Zsófiával egy éves szerződést írt alá klubunk. Az ötös poszton bevethető, kapuvári születésű, 22 esztendős, 189 cm magas kosárlabdázó Zalaegerszegről igazolt Pécsre. Soproni nevelésű játékos, hat idényben szerepelt a Sopron felnőtt csapatában, tavaly nyáron váltott klubot első ízben. A ZTE NKK-ban 9,8 pontos és 4,8 lepattanós átlagot hozott, amivel csapata második legeredményesebb játékosa volt – az irányító Nagy Dóra mögött.


- Licskai Zsófiát azért hívtuk Pécsre, mert fontos volt, hogy fiatal, fejlődőképes, megbízható, jó szellemű magyar magas játékossal erősítsünk az új idényre, aki ugyanakkor kellő tapasztalatokkal is bír. Zsófi az elmúlt idényben bebizonyította, hogy nevelőegyesülete után megállja a helyét más csapatban is, és a válogatottban is jól teljesített februárban. Nem lesz tehát teljesen ismeretlen az edzésmunkája edzőink számára, hiszen a magyar válogatottban dolgoztak már együtt - fogalmazott ügyvezetőnk.
A center örömmel érkezik a nyáron városunkba.
- Izgatottan várom a következő szezont Pécsen! Mindig is szerettem a várost, és szimpatikus a klub által felállított koncepció – nyilatkozta új játékosunk honlapunknak. - Azon leszek, hogy minél többet tudjak segíteni a csapatnak és minél sikeresebbek tudjunk lenni! Szeretnék sok mindenben fejlődni, előrelépni, és úgy gondolom, erre minden lehetőség adott lesz itt.

 

Tudatja a peacpecs.hu

Korona Vírus hírek

Facebook - Kövess minket

Hír galéria

Sosem volt még ennyi ember a Várárokban

Az év "2." embere 2023 - Pintér Gábor

Használtautó-kereskedőt buktattak le az adóellenőrök

Bagossy Brothers Koncert kedden a Várárokban

Itt a cserepalackos ásványvíz

Ki lehet Hany István?

35 esztendős a Kapuvári Néptáncegyüttes

Kapuvári Majális 2024

Tavaszi zsongás - Rendezvény a Nyitott Kapu-Vár szervezésében