2023. március 23. csütörtök
Emőke
Holnap Gábor, Karina, Milénanapja lesz.
Infókapuvár

Infókapuvár

Selfies labore, leggings cupidatat sunt taxidermy umami fanny pack typewriter hoodie art party voluptate. Listicle meditation paleo, drinking vinegar sint direct trade.

Harcolnak az óvodások

2023 március 22,

A Cserpes Sajtműhely támogatásával küzdőtérre léphetnek a helyi óvodások. A Castrum SC Kapuvár szervezésében Csipeszharc és Utánpótlás karate verseny kerül megszervezésre, a Cserpes teremben március 26-n vasárnap délelőtt.

2019-ben indult az a civil szerveződés, akik megunták, hogy a környezetüket ellepi a szemét. Ma a jó példa ragadós, és néhány osztályfőnök kihasználva a jó időt, a tanulókat a jó példával vezetve zsákszámra gyűjtik a szemetet. Sajnos még így is kevesen vannak, ahhoz képest ahányan elszórják a szemetet.

2023. április 15-n, a Papp László Sportaréna színpadán lépnek fel néptáncosaink a nagyszabású Országos Táncháztalálkozó Muharay gálaműsorán.

Gratulálunk a Dr. Barsi Ernő Alapfokú Művészeti Iskola valamennyi résztvevőjének és a felkészítő pedagógusoknak!

Serfőző Hanga Niobé duett tánca a X.Országos Klasszikus Balett és Modern-Kortárstánc Versenyen.

Március 13-n, Horváth Lászlót, a Kapuvári Térségi Általános Iskola igazgatóját, Kapuvár Város képviselőjét a Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetésben részesítették.

X. Országos Klasszikus Balett és Modern - Kortárstánc Versenyen Pécsen a Győri Művészeti iskola két kapuvári tanulója, remek eredményeket ért el a kétnapos versenyen.

Brutális tömegkarambol az M1-es autópályán szombaton. A teherautó sofőrje mindent rögzített a fedélzeti kamerával.

Ruha börze Kapuváron

2023 március 10,

A Nyitott Kapu-Vár szervezésében 2023. március 17-én 9.00- 11. 00 óra között ruha börze kerül megszervezésre.

Újabb két várost vettek be az óriás szelektív gyűjtőpontok: ide költözött a különleges öko-kiállítás. Kapuváron a Kresz Parkban!

1. oldal / 210

Facebook - Kövess minket