2024. május 17. péntek
Paszkál
Holnap Erik, Alexandra, Szandranapja lesz.

Sosem volt még ennyi ember a Várárokban

Az április 30-i Bagossy koncert annyi látogatót vonzott, hogy szinte lépni sem lehetett a kapuvári Várárokban.

 

Nem tudni, kinek az ötlete volt a Bagossy Brothers Companyt vendégül látni Kapuváron, de egy biztos, egy "pofa sörre" sokan vendégül látnák. A keddi koncert annyi látogatót vonzott, hogy szinte bedugult a város 19.óra után. Valószínűleg mág a szervezők sem gondoltak ekkora népszerűségre, így kicsit hiányzott a rendőri forgalomirányítás a Spigli sarkon. De szerencsére a rendőrlámpák, és a türelmes sofőrök megoldották, és elfoglalták a belváros összes parkolóját.

A vendéglátásban is komoly "dugó" alakult ki. Az emberek nem igazán tudták kivárni, hogy akár egy üditőhöz is jussanak, akkor a volt a sorban állás a Kiss Pizzéria sátra előtt, így "szárazon, szomjasan" élvezték végig a remek koncertet, ami bizony még sosem látott tömeget vonzott a Várárokba.

Változás szele fúj Kapuvár felett, vagy csak egy véletlennek tudható, hogy a "poros Múmia zenekarok" helyett végre olyan bandát sikerült vendégül látni, ami ekkora népszerűségnek örvend? Ki tudja? Egy biztos van remény! Kapuvár nem halt meg, és lehet még bízni a jó rendezvényekben a városban.

bagossy koncert2

 

Kapcsolódó elemek

Facebook - Kövess minket