Nyomtatás

Mozgalmas hétvége a Castrumban - Pantelics bronzérmet szerzett a Nemzetközi kupán

Pantelics Bence - Serfőző Hanga és Hoffer András Pantelics Bence - Serfőző Hanga és Hoffer András

Mozgalmas hétvégén vannak túl a Castrumos harcosok. Október 22-én rendezték a 2. On-line Nemzetközi Kata Bajnokságot, ahol Pantelics Bence a felnőtt kategóriában bronzérmet szerzett. Eközben a két válogatott versenyző Cegléden készült az MKKSZ Nemzeti válogatottjával a novemberi Shinkyokushin Európa bajnokságra.

A Régi - Rendőrkapitányság bekamerázva

kamera 01Szerencsére nem a biztonsági kamerák voltak a nap főszereplői, hanem a II. On-Line Nemzetközi KATA (formagyakorlat) Kupa miatt volt szükség a technikai fejlesztésre.

A COVID alatt bevezetett Online formagyakorlat verseny újabb mérföldkövéhez érkezett a nemzetközi Shinkyokushin mezőny. (Az első ilyen versenyen Bence ezüstéremmel gazdagította éremtábláját.)
Most 16 országból, több mint 400 versenyző nevezett a rangos versenyre. Pantelics Bence a felnőtt férfi kategóriában 32-es* tábláról küzdötte fel magát a legjobb 4 közé.

*A 32-es tábla azt jelenti, hogy a versenyzők egyenes kieséses rendszerben, előbb a legjobb 16, majd a 8 -4 -2 közé kell, hogy bejussanak, ha aranyérmet szeretnének.

Bencét 4x szólították a bírák a ZOOM rendszeren zajló On-line versenyen, amit közben a YouTube csatornán a nézők is követhettek. Mind a 4 formagyakorlatot hibátlanul hajtott végre, és a Kapulan Kft-nek köszönhetően az internet kapcsolat is stabil volt a Castrum dojoban. A versenyen nem csak Európai versenyzők mérettették meg magukat, hanem Kazahsztánból és Brazíliából is voltak nevezők.

A III. helyezéssel járó serlget Litvániából az EKO bírói postán fogják elküldeni az ifjú kapuvári mesternek.

Gőzerővel készülnek az Utánpótlás Európa bajnokságra

Szombaton reggel a Castrum 2 utánpótlás válogatott versenyzője (Serfőző Hanga Niobé és Hoffer András) Ceglédre utaztak, hogy az MKKSZ Nemzeti válogatottjával tölthessenek el egy napot, és közösen készüljenek csapattársaikkal a novemberi Shinkyokushin U16, U18, U20-as Európa Bajnokságra. A 2x 2,5 órás edzéseken a válogatott edzők folyamatosan adták az "ingereket" a versenyzőknek, és igyekeztek a maximumot kihozni a jelenlévő harcosokból. Cél a kontinens viadalon való remek szereplés!

 " - Jó lenne, mindenhol ott lenni! Persze ez lehetetlen. Bence On-line versenyét én is a technika segítségével kísértem nyomon. NémethVeronika, és Sipőcz Anna segítették őt a verseny során, és a versenyek közben telefonon tartottuk a kapcsolatot. Remek eredmény volt, és nagyon büszke vagyok erre az újabb nemzetközi sikerre. Még mindig szükségünk van technikai fejlesztésre, hogy a világítás és streaming követelményeket említsem csak. Igyekszünk szépen lassan minden körülményt előteremteni.
Az utánpótlás válogatottjainknak még 2 hetük van a kontinens viadalig. Kihasználunk minden edzésehetőséget, hogy szép eredménnyel térhessünk haza Szófiából novemberben"
. - kaptuk a tájékozatást Sensei Pantelics Pétertől, a Castrum SC Kapuvár elnökétől és edzőjétől.

BENCE KATA

Bence "Tele Energiával" - Köszönet a Full Energynek, hogy on-line is versenyzhetnek a Castrumosok!

valogatott
Az MKKSZ UP. válogatottja

Kapcsolódó elemek