>> HírekHírekSportKüzdősportÜgyesedik a Castrum utánpótlása

Ügyesedik a Castrum utánpótlása

Írta:  Kategória: Küzdősport 2017. május 05., péntek 09:39
A Gyerek I-es versenyző csapat és mesterük A Gyerek I-es versenyző csapat és mesterük

A IX. Mayor Kupán, a szlovákiai Ekecsen versenyezhettek a Castrum SC Kapuvár ifjú karatésai. A felkészítő versenyen a 4 versenyző 1 arany-, és 3 bronzéremmel remekelt. Ezúttal Németh Jankó volt az aki az utánpótlás csapatból a legcsillogóbb érmet kiharcolta, de ugyanúgy dícséret érdemli a hölgyeket is, Nyikos Esztert, Németh Virágot és Szücs Hannát, hiszen ők is ügyesen gyűjtötték a wazarikat a küzdelmeik során.

Igaz, ezek a versenyek nem mérhetők össze a hazai bajnokságokkal, ahol 4-500 karatéka méri össze tudását, viszont arra pont megfelelőek, hogy a fiatal Castrum palánták mielőtt bekerülnek az országos, és nagyobb nemzetközi karate vérkeringésbe, előtte kipróbálhassák magukat, és megszokják a verseny hangulatot.

 

- Gratulálok a csapatomnak, akik lelkesen harcoltak, és bátran, castrumosokhoz méltón küzdöttek. Külön öröm számomra, hogy több olyan technikát is bemutattak, melyeket az edzéseken Európa bajnok idősebb társaiktól adoptáltak. Természetesen ezekből a sikerekből nem szabad elszállnunk, hiszen itt jóval szerényebb körülmények közt, a magyar versenyzők úgnyevezett "krémje" nélkül zajlanak a küzdelmek. Viszont arra nagyon megfelelőek, hogy a legfiatalabb versenyzők összemérhessék tudásukat rendes versenykörülmények közt. Az eredménytől függetlenül, remek visszacsatolás számomra, hogy mi az amit még javítsunk, és tovább fejlesszünk.
Aminek külön örülök, hogy a versenyt követő edzésen a Castrum válogatott versenyzői óriási tapsviharral gratuláltak a nyomukban járó harcosoknak! - nyilatkozta Sensei Pantelics Péter a Castrum elnöke

 

 

Megjelent: 457 alkalommal

NB I. Tabella

 

 

 

 

Egy LikeKövess

KSE mérkőzés

0 Nap 0 óra 0 perc 0 mp
Következő mérkőzés
Hegyeshalmi SC  :  Kapuvári SE
Hegyeshalmi SC Kapuvári SE
--

Megyei I.o. tabella

#Csapat Pont
1 Lipót SE Pékség 40
2 LOLAND Nyúl SC 40
3 VHB Ménfőcsanak ESK 37
4 Bácsa FC SE 30
5 Jánossomorjai SE 25
6 Gönyű SE 25
7 Rajka SE 21
8 Öttevény TC 20
9 Győrszentiván SE 20
10 Kapuvári SE 19
11 Hédervári KSE 19
12 Fertőszentmiklós SE 14
13 Hegyeshalmi SC 10
14 Beled SE 8

KSE eredmény

A hónap videója

Híre van a kapuváriak számára?

  • Tel: +(36) 20/9459-416hire van Kapuvár számára?
  • Email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.